Brad Pitt és Angelina Jolie szeptember közepén jelentették be válási szándékukat, ami azóta egyre jobban elfajul. A színészt borzasztóan megviseli az egész procedúra, leginkább az, hogy csak alig találkozhat a gyermekeivel. Sokáig nem is jelent meg a nyilvánosság előtt, ám a minap Julia Roberts oldalán kimerészkedett.

Maga a válás ténye is borzasztóan megviseli Brad Pittet, de a hozzá kapcsolódó procedúrák még jobban. Sokáig nem találkozhatott a gyermekeivel, és szembe kell néznie azzal a váddal, hogy bántalmazta őket. A színész mindent megtesz, ami tőle telik, hogy bizonyítsa, szereti és nem bántotta a gyermekeit. Nem csoda, ha ezek után nem volt hajlandó a nyilvánosság előtt mutatkozni.

Forrás: AFP/Lucy Nicholson

A minap azonban kimerészkedett Julia Roberts oldalán, aki köztudottan a színész legjobb barátnője - írja a Daily Mail. Sokak szerint azonban Julia Robert és Brad Pitt között mindig is több volt, mint barátság, és úgy gondolják, most elérkezett az ideje annak, hogy összejöjjenek, sőt, egyesek szerint ez már meg is történt.