Higgadt és nyugodt vérmérsékletű nőnek képzeli a legtöbb ember Hillary Clintont, de nem is állhatnának távolabb az igazságtól. A vesztes jelölt vehemens vérmérsékletéből korábban is adódtak gondok, ez a választás után sem volt másként.

Dühöngött Hillary Clinton, miután bizonyossá vált, nem ő nyeri a választást. Mindenki legnagyobb meglepetésére Donald Trump került ki győztesen, ő lesz a következő amerikai elnök. Azóta tüntetések és zavargások zajlanak Amerikában, sokan elkeseredtek, de nem annyira, mint Hillary Clinton. Nem véletlenül nem szólt híveihez egyből az eredmény után, helyette kampányfőnöke intézett beszédet a támogatóikhoz.

Őrjöngéssel fogadta a vereséget Hillary ClintonForrás: AFP/Jewel Samad

Hillary Clintont sokan várták a választási vereség után, de ő nem jelent meg. Az American Spectator azt is tudni véli, hogy miért. Több forrásuk elárulta, mi zajlott a zárt ajtók mögött az eredmények kikerülése után. Miközben a támogatói várták, ő sikoltozott, trágárságokat ordibált, őrjöngött. Felborította a bútorokat és különböző tárgyakat vágott saját személyzetéhez. Mérsékelhetetlen düh árasztotta el Hillary Clintont, ezért nem is engedték, hogy beszédet mondjon. Órák kellettek, mire lenyugodott. Arról is beszámoltak, hogy nem ez volt az első ilyen eset: Hillary Clintonnak korábban is voltak ilyen dühkitörései.