Alkoholt és drogot találtak a raboknál egy börtönben

drog börtön alkohol rab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik börtön rabjai azzal dicsekednek, hogy milyen szuper életük van a négy fal között.

Megdöbbentő fotók láttak napvilágot, melyeken finom fogásokat, alkoholt és drogot is láthatunk. A fogvatartottak azzal dicsekednek, hogy milyen kényelmes, jó módú életet folytathatnak a zárt falak mögött.

Hasist is találtak a raboknál Forrás: instagram.com/parsonshmp

Az Egyesült Királyság HM Prison Guys Marsh nevű fegyintézet felügyelősége ellenőrzést végzett a cellákban, ekkor bukkantak a kétes fotókra, melyeken drogot is, feltehetően marihuánát láthatunk.
A képeket egy építész fedezte fel, aki véletlenül került Facebookon ismerősi kapcsolatba az egyik rabbal. Az adatlapját görgetve szembesült az elképesztő valósággal. A 38 éves férfi névnélküliséget kért, és egy mondattal kommentelte az eseményeket. – tudta meg a DailyMail.

Fish&Chips Forrás: instagram.com/parsonshmp

„Nagyon jól érzik magukat, fittyet hányva a világra. Úgy néznek ki a képeken, mint néhány vidám gyerek az iskolai táborban."

Az építész addig nem is foglalkozott a közösségi oldalon szerzett „új barátjával", amíg nem találkozott szembe ezekkel a fotókkal. Elmondása szerint nagyon nagy baj, hogy a fogdában a büntetés helyett telefon és internet is a rendelkezésükre áll, melyek segítségével

szinte bármit be tudnak csempészni az épületbe.

Szemmel láthatóan jól érzik magukat a fegyintézet falai között Forrás: instagram.com/parsonshmp

"Ez az igazságszolgáltatás szégyene." - vallotta.

Az Igazságügyi Minisztérium vizsgálatot rendelt el az ügyben, és igyekszik minél hamarabb felszámolni a börtönfalak mögött zajló vidám gengszter életet.

Rács mögé kerül a százhalombattai házaspár gyilkosahttp://www.life.hu/news/20161116-krisztian-megolte-baratja-szuleit-es-tovabbi-tervei-is-voltak.htmlKiderült, hogy a gyilkos beszámítható elmeállapotú, vagyis nincs enyhítő körülmény a kettősgyilkosság ügyében. News--17 év után találták meg a csecsemőgyilkos anyáthttp://www.life.hu/news/20161116-mostanaig-bujkalt-a-no-aki-meggyilkolta-kislanyat.htmlVége a bujkálásnak; a gyilkos anyának sok év után most szembe kell néznie tetteivel... NewsOrigoLeszúrta 5 társát, majd magát is megsebesítette a tinihttp://www.life.hu/news/20161116-16-eves-keselo-garazdalkodik-egy-iskolaban.htmlLezárták az iskola területét, miután egy 16 éves fiú 5 iskolatársát majd önmagát is megszúrta a férfiöltözőben. News--Ketrecbe akarta zárni a lányt, amiért az nem akart többet szexelni velehttp://www.life.hu/news/20161116-csak-a-szerencsen-mulott-hogy-ne-eljen-elete-vegeig-ketrecben.htmlHajszálon múlt a fiatal nő sorsa: egykori párja ketrecbe akarta zárni egész életére, amiért nem volt hajlandó többet szexelni vele. News--Egy szeme van az indiai küklopsz kecskénekhttp://www.life.hu/news/20161115-a-kis-borju-egy-szemmel-erkezett-a-vilagra.htmlIndiában, Perundurai-ban született egy egyszemű kecske. News--Győzött a nép haragja, felakasztották a pedofil gyerekgyilkosthttp://www.life.hu/news/20161115-felakasztotta-a-tomeg-a-pedofil-gyerekgyilkost.htmlAz emberek nem bírtak az indulataikkal. Az igazságszolgáltatás helyett ők maguk végeztek a gyerekgyilkos pedofil férfival. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.