Az egyik börtön rabjai azzal dicsekednek, hogy milyen szuper életük van a négy fal között.

Megdöbbentő fotók láttak napvilágot, melyeken finom fogásokat, alkoholt és drogot is láthatunk. A fogvatartottak azzal dicsekednek, hogy milyen kényelmes, jó módú életet folytathatnak a zárt falak mögött.

Hasist is találtak a raboknálForrás: instagram.com/parsonshmp

Az Egyesült Királyság HM Prison Guys Marsh nevű fegyintézet felügyelősége ellenőrzést végzett a cellákban, ekkor bukkantak a kétes fotókra, melyeken drogot is, feltehetően marihuánát láthatunk.
A képeket egy építész fedezte fel, aki véletlenül került Facebookon ismerősi kapcsolatba az egyik rabbal. Az adatlapját görgetve szembesült az elképesztő valósággal. A 38 éves férfi névnélküliséget kért, és egy mondattal kommentelte az eseményeket. – tudta meg a DailyMail.

Fish&ChipsForrás: instagram.com/parsonshmp

„Nagyon jól érzik magukat, fittyet hányva a világra. Úgy néznek ki a képeken, mint néhány vidám gyerek az iskolai táborban."

Az építész addig nem is foglalkozott a közösségi oldalon szerzett „új barátjával", amíg nem találkozott szembe ezekkel a fotókkal. Elmondása szerint nagyon nagy baj, hogy a fogdában a büntetés helyett telefon és internet is a rendelkezésükre áll, melyek segítségével szinte bármit be tudnak csempészni az épületbe.

Szemmel láthatóan jól érzik magukat a fegyintézet falai közöttForrás: instagram.com/parsonshmp

"Ez az igazságszolgáltatás szégyene." - vallotta.

Az Igazságügyi Minisztérium vizsgálatot rendelt el az ügyben, és igyekszik minél hamarabb felszámolni a börtönfalak mögött zajló vidám gengszter életet.