Sebestyén Balázs nem megy vissza a rádióba, hiába hívják

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show utolsó adását tegnap hallhatták a hallgatók, a műsor jövője bizonytalan, de Balázsék szeretnék folytatni valahol, annyi biztos, hogy már nem a Class FM-en. Hiába hívják őt, oda már nem megy vissza. Lezártnak tekinti a dolgot.

Mindenki meglepődött, mikor elolvasta a Class FM sajtóközleményét, miszerint már nem lesz Morning Show Balázs tévés elfoglaltságai miatt. A műsorvezető annyival reagált a hírre, hogy hazugság, amit írnak, és másnap reggel a szokásos módon bementek műsort vezetni, de a rádióban semmi nem úgy zajlott, ahogy előtte évekig. Nem működött a belépőkártyájuk, és csak kísérettel közlekedhettek az épületben.

Sebestyén Balázs nem megy vissza a rádióba, hiába hívják Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az utolsó adásban elbúcsúztak a hallgatóktól, bár a Class FM tulajdonosa nem érti, miért. John Michael McNutt szerint ugyanis a szerződésük december 31-ig él, ami azt jelenti, hogy az analóg adás megszűnése után folytathatnák a műsorgyártást a rádió online változatában is. Ezt azonban Balázsék nem szeretnék, és a műsorvezető leszögezte, ő már lezárta a viszonyát a Class FM-mel, erről tegnap is kifejtette véleményét, és keményen beszólt a rádió tulajdonosának. A Bors megkeresésére pedig azt közölte, őt már hiába hívják. "Én már lezártam ezt a dolgot. Nincs már miről beszélni, miután hazugságot adtak a számba, és kijelentették, hogy többet nem kell bemennem a Class FM-hez.

Én már elköszöntem a hallgatóktól, hiába hívnak, nem megyek vissza

– mondta a műsorvezető, majd a jövőjükről is beszélt. – Nem vagyok munkanélküli, pedig rádió jelen pillanatban nincs.

Elkezdtünk tárgyalni, megpróbálunk innentől kezdve találni valami megfelelőt.

Eddig csak a Class volt, most már megnézzük, milyen lehetőségeink vannak. Szerintem a jövő héten vagy 1-2 hét múlva eldöntjük, hogy hogyan folytatjuk tovább. De a Class FM-nek drukkolok, hogy menjen tovább, és működjön" – árulta el Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.