Balázs kőkeményen beszólt a Class FM tulajdonosának

sztárok Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem hagyta szó nélkül Michael McNutt szerdai üzenetét, miszerint a továbbiakban is várják a mikrofon mögé a Morning Show készítőit.

Szerdán reggel elköszönt a Morning Show stábja a Class FM hallgatóitól, ám itt még közel sincs vége a dolognak. Kedden a Class FM közleményében még az állt, hogy szerdától csak válogatást sugároznak a Morning Show korábbi adásaiból, Balázsról pedig azt írták, hogy most a tévés munkáit helyezné előtérbe. A műsorvezető szerint ez nem igaz. Végül a stáb szerdán lehetőséget kapott arra, hogy elbúcsúzzanak a hallgatóktól.

A Blikk azonban arról ír, hogy szerdán Michael McNutt, a rádió tulajdonosa a következőket üzente: "Kedves Balázs! Ahogy ma többször említetted, számítasz tőlem egy levélre, lehet, hogy nem pont erre. Mi, a hallgatók, a kollégáid várunk holnap, holnapután és azután bármikor, hogy szórakoztassatok bennünket a Morning Show-val. A mikrofon Rátok vár. Üdvözlettel, J Michael McNutt."

Sebestyén Balázs Forrás: rtl

Balázs hamarosan reagált is az írásra, méghozzá a Facebook-oldalán, a következőkkel:

"Ma délután Michael McNutt, a Class FM rádió jelenlegi tulajdonosa újabb levelével szórakoztatja a sajtót, amiben azt üzeni, hogy holnap reggel vár a mikrofon elé minket..

A válaszom a következő:

Már így is nevetség tárgya vagy, hogy hazugságokat állítasz egy sajtóközleményben, majd kirúgod az embereidet,


Sok szeretettel, Balázs«"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.