golyóálló mellény veszélyes Növényi Norbert sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több sportágban is világ- és Európa-bajnok sportoló Hajdú Péter műsorában vallott arról, hogy a 90-es években vállalkozóként egészítette ki sportolói jövedel­mét, így pedig akadt dolga az alvilággal is.

Növényi Norbert évekig nívós szórakozóhelyen dolgozott, ezért nem véletlen, hogy több félelmetes egyénnel is akadt dolga. "A Hully Gully nevű diszkónak voltam társtulajdonosa, egy neves hely volt, Stallone, Schwarzenegger is járt nálunk. Nem tudom, miből éltek, én edzéseken, versenyeken voltam azokban az időkben. Akikkel együtt nevelkedtem, addigra vagy meghaltak, vagy börtönbe kerültek. Rengeteg barátomat felrobbantották vagy lelőtték"mondta a sportoló, aki ezért

egy teljes évig golyóálló mellényben járt.

Növényi Norbert Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Volt egy év, hogy golyóálló mellényben jártam" - tette hozzá Norbi. A sportoló egyébként a déli országhatár mellé költözött párjával és kisfiával, Nándival.

Jelenleg csalás miatt folyik ellene eljárás, elvileg nyolc év börtönt is kaphat.

Ő az a 44 évvel fiatalabb nő, akit a magyar zenész, Delhusa Gjon szerethttp://www.life.hu/sztarok/20161118-o-az-a-44-evvel-fiatalabb-lany-akibe-a-magyar-zenesz-delhusa-gjon-szerelmes.htmlNyilvánvaló, hogy változás történt Delhusa Gjon életében, hiszén idén nem utazott el keletre és új albumot is készít. Ráadásul iszonyú jó kondiban van, senki sem mondaná meg róla, hogy 63 éves.TV + Sztárok--Robbie Williams 4 éves kislánya tetoválást akar!http://www.life.hu/sztarok/20161117-robbie-williams-4-eves-lanya-tetovalast-akar.htmlRobbie Williams 4 éves kislánya különös kéréssel állt a szülei elé. Teddy megirigyelte édesapja testén látható tetoválásokat, és kitalálta ő is szeretne egyet méghozzá karácsonyra. Az édesanyja nincs elragadtatva... TV + SztárokOrigoNem engedi vezetni férje Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-madai-vivien-nem-vezetheti-ferje-autojat.htmlFérje nem engedi, hogy a műsorvezető a volán mögé üljön. TV + Sztárok--Vallomás! Így érez Gesztesi Claudia iránthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-gesztesi-vallomasa-claudiarol-orul-a-boldogsaganak-de-sajnalja-hogy-nem-mellette-elte-meg.htmlA színész a Csisztu24 című műsorban cáfolta a szóbeszédet, hogy még mindig nincs túl Liptai Claudián. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMici feneke megsínylette az anális szexet (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161116-valovilag-mici-es-krisztian-analis-szexe-seruleshez-vezetett.htmlAhogy megírtuk, kemény anális szexet nyomatott a villában Krisztián és Mici. Az aktus azonban nem ért véget kellemetlenségek nélkül: a lány feneke megsérült. TV + Sztárok--Ezért a férfiért őrül meg Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20161116-adele-hatalmas-rajongoja-ennek-a-ferfinak-tim-peake.htmlA sztár turnéja alatt mindig szakít időt egy kis kikapcsolódásra. Most például egyik imádott példaképével találkozhatott, és egy igazán vagány estét töltöttek együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.