Szemtanúkat keresnek a szentendrei gázolás kapcsán

Fotó: Mudra László - Origo -
Szentendre cserbenhagyásos gázolás Szemtanúk nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elgázolta áldozatát, majd elhajtott a helyszínről a tettes. A rendőrség nagy erőkkel keresi a felelőst, ehhez kérik a lakosság segítségét is.

November 20-án 14:15 körül történt az eset. Az elkövető feltehetően egy Citroën Berlingo típusú gépjárművel okozta a balesetet. Az Egres és a Barackos utca közötti útszakasz előtt váltott forgalmi sávot az autós, mely során a gépkocsi bal oldalával neki ütközött egy ott haladó motorkerékpárosnak.

Keresik a szentendrei cserbenhagyásos gázolás felelősét.
Képünk illusztráció. Fotó: Mudra László - Origo

A motor felborult, annak vezetője megsérült, ám

az autós lassítás nélkül tovább hajtott,

cserbenhagyta a sérült embert, nem nyújtott elsősegélyt. A Szentendrei Rendőrkapitányság arra kéri az embereket, hogy aki szemtanúja volt az esetnek, vagy bármilyen információval bír az üggyel kapcsolatban, az jelentkezzen a Szentendrei Rendőrkapitányságon.

"Jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén." - olvasható a Police.hu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.