Elgázolta áldozatát, majd elhajtott a helyszínről a tettes. A rendőrség nagy erőkkel keresi a felelőst, ehhez kérik a lakosság segítségét is.

November 20-án 14:15 körül történt az eset. Az elkövető feltehetően egy Citroën Berlingo típusú gépjárművel okozta a balesetet. Az Egres és a Barackos utca közötti útszakasz előtt váltott forgalmi sávot az autós, mely során a gépkocsi bal oldalával neki ütközött egy ott haladó motorkerékpárosnak.

Keresik a szentendrei cserbenhagyásos gázolás felelősét.
Képünk illusztráció.
Fotó: Mudra László - Origo

A motor felborult, annak vezetője megsérült, ám az autós lassítás nélkül tovább hajtott, cserbenhagyta a sérült embert, nem nyújtott elsősegélyt. A Szentendrei Rendőrkapitányság arra kéri az embereket, hogy aki szemtanúja volt az esetnek, vagy bármilyen információval bír az üggyel kapcsolatban, az jelentkezzen a Szentendrei Rendőrkapitányságon.

"Jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén." - olvasható a Police.hu oldalán.