Valamivel több mint egy hónapja tette közzé a hírt Curtis, miszerint egy év házasság után szétválnak útjaik feleségével. A rapper azonban kezd rájönni, hogy még mindig szerelmes Csillába, ezért titkos randevúra hívta.

Mindenkit meglepett a hír, miszerinty Curtis és Csilla úgy döntöttek, véget vetnek a kapcsolatuknak. Egy év házasság után határoztak a szakítás mellett, a rapper Facebook-oldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival. Azóta már meg is próbált továbblépni a sztár, nem sok sikerrel: belátta, hogy ő még mindig szereti a feleségét.

Curtis randevúra hívta volt szerelmét: ismét alakul köztük a románcForrás: Curtis / Facebook

Magányát edzésbe fojtotta, így próbálta elterelni figyelmét arról az űrről, amit Csilla hiánya okozott. Több hétnyi szünet után azonban a felesége megjelent Curtis egyik koncertjén, akkor ismét elindult köztük valami, azóta pedig mindennap találkoznak a zenész lakásán! Curtis elmondása szerint ő és felesége is azon van, hogy kibéküljenek, de szeretnék ezt a nyilvánosság kizárásával véghezvinni. "Jó úton haladunk..." - mondta a rapper a Red Carpet stábjának.