házasság válás Facebook Curtis szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper a közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy egy év házasság után különválnak útjaik feleségével, Csillával.

Nem is olyan régen egy barcelonai utazással lepte meg Curtis a feleségét, és már a babát is tervezték – írja a Blikk.

A FEM3 Caféban pedig arról beszélt, hogy januárban Dominikára utaznak két hétre, és abban bíznak, hogy ott Csilla végre teherbe esik. Éppen ezért mindenkit sokkolt az a bejegyzés, amit Curtis a Facebookon osztott meg:

Kozma Orsi esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161009-kozma-orsi-esett-ki-a-sztarban-sztarbol-tv2.htmlDrogbanda arca lett Mila Kunishttp://www.life.hu/sztarok/20161012-mila-kunis-egy-kolumbiai-drogbanda-uzletenek-arca-lett.htmlÖngyilkos exének édesanyja beperelte Jim Carrey-thttp://www.life.hu/sztarok/20161012-jim-carrey-ongyilkos-exenek-cathriona-whitenak-edesanyja-beperelte-a-szineszt.htmlCsak nem? Időutazó lenne Matt Damon?http://www.life.hu/sztarok/20161012-matt-damon-szineszre-a-megszolalasig-hasonlit-egy-ferfi-a-hatvanas-evekbol.htmlTátikázó sztárokkal erősítene az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20161012-tatika-showt-inditana-az-rtl-klub-sztarokkal.htmlAnglina Jolie drasztikusan lefogyott a válás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-anglina-jolie-szineszno-lefogyott-a-valas-miatt.html





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.