Teréz körúti robbantás apa kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem hiszi a Teréz körúti robbantással gyanúsítható fiatalember édesapja, hogy a gyermeke követte volna el a merényletet. Az apa szerint a fia mindig is nyugodt természetű ember volt, azt ugyan beismerte, hogy annak idején volt, hogy késsel járt iskolába a gyermek.

Tartja magát a Teréz körúti robbantó apja ahhoz, hogy nem a fia követte el a merényletet. Elárulta, ő nem ismerte fel fiát még a nyomozás ideje alatt közzétett felvételeken, egyszerűen azért, mert nem a gyermeke szerepelt rajtuk. Az apa szerint a képek alapján a fél országot gyanúsíthatnák a robbantás elkövetésével. Korábban azzal is indokolta álláspontját, hogy a fia sosem volt jó kémiából, és mindig is egy nyugodt természetű, csendes gyermek volt.

Édesapja adott kést a Teréz körúti robbantónak Forrás: TV2

Ennek ellenére volt idő, amíg gyermekként késsel járt iskolába a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja. Az apja bevallotta, annak idején ő maga adta ajándékba a fiának.

"Én adtam neki ajándékba egy vadászkést tokban. Úgy tudom, egyszer-kétszer vitte magával

még Karmacsra költözésünk elején, de nem futkározott és nem hadonászott vele. Sötétben járt haza hetente többször. Külterületen lakunk és mivel akkor még nem ismertük a környéket, önvédelmi szerepe is lehetett volna" - mondta az apa a Zalai Hírlap Online-nak. A férfi elmondta azt is, hogy ebben a helyzetben próbálja minél jobban segíteni a fiát, hogy kikerüljön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.