Fotómodellként kezdte a pályafutását Kiszel Tünde, aki később újságírói babérokra tört, de már évek óta főként a rendszeresen kiadott naptárjairól ismert a díva, aki ma töltötte be az 57. életévét. A különleges ünnep alkalmából ritkán látott fotókat gyűjtöttünk össze a sztárról.

Kiszel Tünde pályája elején fotómodell volt, rengeteg poszteren, képeslapon és magazin címlapján jelent meg. Hazánkban több játék- és reklámfilmben is láthatta a közönség, de színházakban is fellépet. Újságírói pályafutása a '90-es években kezdődött és munkája során számos híres emberrel sikerült interjút készítenie.

Nagyon megfoghatta a média világa, ugyanis Tünde életéből a televíziózás sem maradt ki. Éveken keresztül vezetett műsorokat különböző tévécsatornákon, de azóta is sokszor láthatjuk őt vendégként a képernyőn. A ma 57 éves Kiszel Tünde sok mindent kipróbált már az életében, de mára már főként az évenként kiadott naptárjáról híres, ami idén először lánya, Donatella nélkül készül el. Az elmúlt évek során kalendáriumának köszönhetően rengeteg nem mindennapi fotót láthattunk a sztárról, de gyermekkoráról kevés képet osztott meg. Íme egy összeállítás Kiszel Tünde ritkán látott felvételeiről.

/1611/K_l_n20161124153719