Úgy tűnik, meg sem kottyan Mariah-nak a jegyesség felbontása: az énekesnő csacsogott, tette mindezt gyémántokkal megrakva, észvesztő formában Ellen DeGeneres vendégeként. 

Októberben a Life.hu is írt arról, hogy a világsztárt kidobta milliárdos vőlegénye. Pedig Mariah Carey imádta kedvesét, aki idén el is jegyezte, ám egy nyaraláson annyira összevesztek, hogy a lagzi meghiúsult. A szakítás oka nincs pontosan tisztázva: egyes hírek szerint a férfi nehezményezte, hogy Mariah rengeteg pénzt kért volna válás esetén, de arról is szólt a fáma, hogy Mariah összemelegedett egy fiatal táncossal. 

Ellen DeGeneres azért is invitálta a show-ba a művésznőt, hogy meséljen az év szakításáról, Mariah azonban nem mondott túlságosan sokat a történtekről. Saját bevallása szerint jól érzi magát most, és nem bánkódik, mert minden okkal történik. Ellen megkérdezte azt is, mi igaz abból, hogy vőlegénye, Packer nem akart szerepelni Mariah dokusorozatában, az énekesnő csak annyit tett hozzá: „állítólag", majd a karácsonyi dekorációról kezdett beszélni.

Vajon Mariah a hasig dekoltált, gigacicijeit megvillantó ruhával akarta elterelni a figyelmet a lényegről? Úgy tűnik, igen, az énekesnő azonban kétségtelenül remekül festett: persze a nagyjából fél kiló gyémánt is sokat dobott rajta.