Tarján Zsófi komoly vádakkal illette magát közösségi oldalán

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Hernádi Judit HoneyBeast énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges énekesnő nincs megelégedve önmagával.

A Honeybeast együttes énekesnője sűrű életet él mostanában. Közösségi oldaláról kiderül, hogy egymást követik a zenekari munkák, a ruhapróbák, az utazások. Nincs sok ideje magára, ám arra nagyon odafigyel, hogy egészséges, vitaminban gazdag étrendet kövessen, ugyanis a hűvös télies időben nagyon könnyű megfázni. Az is fontos számára, hogy az alakját formában tudja tartani.

Hernádi Judit lánya: „Soha nem használtam ki anyám kapcsolatait” Tarján Zsófi, HoneyBeast Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy még sincs mindig megelégedve önmagával, az életével. Az egyik percben még vidám hangulatú posztot tesz közzé, a másikban pedig szomorú önmarcangolásba kezd a közösségi oldalán. Az énekesnő sorait itt olvashatod.

Sebestyén Balázs a Morning Show sorsáról beszélt, lehet: végleg elhallgat a reggeli műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-sebestyen-balazs-elarulta-lehet-hogy-nem-radioznak.htmlA Class FM elhallgatott, és vége lett sokak kedvenc reggeli műsorának, a Morning Show-nak. A körülmények korántsem voltak tiszták, de most már mindenkit csak az érdekel, hogy hogyan tovább. Lehetőségeikről és feltételeikről beszélt őszintén Sebestyén Balázs. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMariah Carey Ellen DeGeneres műsorában mesélt szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-mariah-carey-enekesno-ellen-degeneres-musoraban-meselt-szakitasarol.htmlÚgy tűnik, meg sem kottyan Mariah-nak a jegyesség felbontása: az énekesnő csacsogott, tette mindezt gyémántokkal megrakva, észvesztő formában Ellen Degeneres vendégeként. TV + Sztárok--Curtis összejött volt kedvesével: kezd újra lángolni a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-curtis-es-csilla-a-szakitas-utan-ujra-talalkozgatnak.htmlValamivel több mint egy hónapja tette közzé a hírt Curtis, miszerint egy év házasság után szétválnak útjaik feleségével. A rapper azonban kezd rájönni, hogy még mindig szerelmes Csillába, ezért titkos randevúra hívta. TV + SztárokOrigoMagyar hírességek, akik 40 év felett vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerelme élő adásban volt kedveséről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-pinter-tibor-szerelme-kinos-helyzetbe-hozta-maguka-elo-adasban.htmlPintér Tibor néhány héttel ezelőtt esett szerelembe, azóta is szárnyal a boldogságtól. TV + SztárokOrigoA szivacstól retteg Jennifer Lawrence színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-egy-kurt-vonnegut-kotetben-olvasott-dologtol-retteg-jennifer-lawrence-szineszno.htmlNem a pókoktól vagy az extrém dolgoktól retteg Jennifer Lawrence: nemrég a színésznő elárulta, mitől fél különösen a legrosszabb rémálmaiban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.