Nyári Dia megtalálta a szerelmet és el is ismerte kapcsolatát

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
MTVA Nyári Diána Kovács Dániel szerelem Barátok közt kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia egy ideje már boldog párkapcsolatban él, amit nemrég Instagram-oldalán is felvállalt rajongói előtt. A Barátok közt sztárja egy sportriporter oldalán találta meg a boldogságot!

Teljes a boldogság Nyári Dia életében, hiszen dúl a szerelem közte és a párja között. A színésznő sokáig nem fedte fel kedvese kilétét, és nem tett közzé olyan fotót, amin szerelme arca is látható, de a minap megosztotta boldogságát Instagram-oldalán. Ahogy a Life.hu elsőként megírta, a színésznő kedvese nem más, mint Kovács Dániel, az MTVA sportriportere.

Nyári Dia megtalálta a szerelmet: Kovács Dániel a párja, az MTVA sportrioprtere Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Dia csak néhány szívecske kíséretében osztotta meg a képet, bár ez nem hagy semmi kétséget, nemrég a színésznő szóban is elismerte, hogy kapcsolatban élnek. "Ő a párom, így van" - monda a Barátok közt sztárja a Best Magazinnak.

"Kinőttem már a tinisrác kategóriát, sokkal jobban vonz, és a női ösztönöket is az ébreszti fel, ha látom az illetőben a családfőt, a hajlandóságot a gondoskodásra. Vagy ha például azt tapasztalom, hogy minden problémát meg tud oldani, és nem nekem kell. Külsőre eddig nagyon különböző férfiakkal voltam, de amit nagyon szeretek: ha valaki magas és széles vállú" - mondta a színésznő.

Szakított egymással Josie és Petra a meztelen valóságshow szerelmes párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-meztelen-valosagshowban-megismerkedo-josie-es-petra-szakitottak.htmlAz első hazai meztelen valóságshow szerelmespárja, Josie és Petra szakítottak egymással. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, hiszen csak júniusban mondták ki a boldogító igent! A rövid románcnak a férfi csalfasága vetett véget. TV + Sztárok--Gigi Hadid jobb énekes mint Justin Bieber?http://www.life.hu/sztarok/20161125-gigi-hadid-jobban-enekli-justin-bieber-szamat-mint-az-eloado.htmlA szexi modell Justin Bieber számot énekel. De nem is akárhogy! TV + SztárokOrigoFiala János vitrinben tartja a szülei hamvaithttp://www.life.hu/sztarok/20161125-fiala-janos-egy-beepitett-szekrenyben-tartja-a-szulei-hamvait.htmlFiala János újságíró megjelent könyvében kivételesen nem másokról ír, nem másokat faggat, hanem a saját életét teszi górcső alá. Elárulta, végigkísérte az életét, hogy mindig szeretett volna megfelelni édesanyjának, akinek a hamvait jelenleg is otthonában, egy beépített szekrényben tárolja. TV + SztárokOrigoKezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-birosagot-valasztotta-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-valasuk-ugyeben.htmlHiába minden próbálkozás, úgy tűnik, nem ússzák meg a válást bíróság nélkül. TV + SztárokOrigoSzáraz Dénes végre látni fogja a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-szaraz-denes-gyerekkori-alma-valik-valora-latni-fogja-a-mount-everestet.htmlSzáraz Dénes gyerekkora óta arról álmodozik, hogy lássa A Hegyet, vagyis a Mount Everestet. A Jóban Rosszban egykori sztárjának vágya 2017-ben valószínűleg teljesül, méghozzá Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók segítségével. TV + Sztárok--Németh Kristóf és 9 éves fia szeretik a fegyverekethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nemeth-kristof-es-9-eves-fia-rajonganak-a-fegyverekert.htmlNémeth Kristóf rengeteg időt tölt 9 éves fiával, Lócival. Nagyon sok közös hobbijuk van, de aminek a színész a legjobban örül az az, hogy ugyanannyira rajong gyermeke a fegyverekért, mint ő. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.