Nyári Dia egy ideje már boldog párkapcsolatban él, amit nemrég Instagram-oldalán is felvállalt rajongói előtt. A Barátok közt sztárja egy sportriporter oldalán találta meg a boldogságot!

Teljes a boldogság Nyári Dia életében, hiszen dúl a szerelem közte és a párja között. A színésznő sokáig nem fedte fel kedvese kilétét, és nem tett közzé olyan fotót, amin szerelme arca is látható, de a minap megosztotta boldogságát Instagram-oldalán. Ahogy a Life.hu elsőként megírta, a színésznő kedvese nem más, mintKovács Dániel, az MTVA sportriportere

Nyári Dia megtalálta a szerelmet: Kovács Dániel a párja, az MTVA sportrioprtereFotó: Zsigmond László/Life.hu

Dia csak néhány szívecske kíséretében osztotta meg a képet, bár ez nem hagy semmi kétséget, nemrég a színésznő szóban is elismerte, hogy kapcsolatban élnek. "Ő a párom, így van" - monda a Barátok közt sztárja a Best Magazinnak.

"Kinőttem már a tinisrác kategóriát, sokkal jobban vonz, és a női ösztönöket is az ébreszti fel, ha látom az illetőben a családfőt, a hajlandóságot a gondoskodásra. Vagy ha például azt tapasztalom, hogy minden problémát meg tud oldani, és nem nekem kell. Külsőre eddig nagyon különböző férfiakkal voltam, de amit nagyon szeretek: ha valaki magas és széles vállú" - mondta a színésznő.