"Gémóver" - Máris kiesett a ValóVilágból a szexőrült Mici

VV Mici VV Zsolt ValóVilág 8 VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy olvasóink is látni "megjósolták", a ValóVilág8 hármas párbajában a legkevesebb szavazatot Mici kapta. Ő már biztosan nem küzdhet a 36 millióért. 

A szabályok szerint - hiába hármas párbajról beszélünk- a stúdióban csak ketten csapnak össze, így aki vasárnap estig a legkevesebb szavazatot kapta, már a villában kiesett. Mici a szavazatoknak mindössze 15 százalékát szerezte meg, ezért neki kellett elsőként távoznia. Úgy tűnik, a nézők mégsem kíváncsak a folyamatos szexre. A lány szomorúan búcsúzott, és elárulta, Dávidnak szurkol, aki hamarosan Zsoltival méri össze az erejét a stúdióban.

Hajdú Péter exkluzív: "Négy hónapja nem voltam nővel, szeretem Katát"http://www.life.hu/sztarok/20161127-hajdu-peter-kasza-tibinek-vallott-az-elmult-4-honaprol-sarka-katarol-csaladrol-a-kasza-taxiban.htmlHajdú Péter Kasza Tibinek vallott az elmúlt négy hónapról és Sarka Katáról, valamint a családról, a múltbeli hibákról és a jövőképéről a Kasza Taxiban. Videó. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Dávidot küldenék vissza a villábahttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag-parbajarol-a-life-olvasoi-davidot-kuldenek-vissza.htmlKorábbi cikkünkben arra voltunk kíváncsiak, szerintetek kinek kell vasárnap este visszatérnie a villába. Ti nagy többséggel az egyik versenyzőre szavaztatok. TV + SztárokOrigoTömény szex és gigamellek az RTL Klub sikersorozatában - VIDEÓ! http://www.life.hu/sztarok/20161127-horvath-alexandra-mellei-az-rtl-klub-valotarsakban-mindent-visnek.htmlA Válótársak című sorozat eddig sem a prüd nézőket próbálta meghódítani, ám a közelmúltban az eddigi legpikánsabb jelenetet is láthattuk. A Stohl András alakította Bálint, hogy csillapítsa rossz kedvét, egy újabb nőt vitt fel a lakásába, ráadásul nem is akármilyet, ugyanis Domi finoman szólva is nagy didkókkal van megáldva. TV + SztárokOrigoJósállat mondta meg, ki nyeri a ValóVilágothttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-belevaloban-a-valovilag-gyozteset-josallat-josolta-meg.htmlNem csak a nézők, de a BeleValóVilágban Győzike is azt latolgatta, vajon ki megy vissza a villába vasárnap este. Ehhez még egy jósállat segítségét is igénybe vette. A malacka azonban nem csak a hármas párbaj győztesét tippelte meg, ő más azt is tudni véli, ki lesz a végső győztes. TV + Sztárok--Istenes Bence lenyomta Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20161127-istenes-bence-lenyomta-hosszu-katinkat-a-cometen.htmlIgazán elemében volt Istenes Bence az X-Faktor negyedik elő show-jában, ahová csinos női popsik között érkezett meg: görkorcsolyával. TV + Sztárok--ValóVilág: Krisztián megkérte Mici kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20161127-valovilagban-krisztian-megkerte-mici-kezet.htmlPornós múlt ide vagy oda, úgy tűnik VV Krisztián megbocsátott Micinek. Olyannyira, hogy kamerák előtt kérte meg a lány kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.