Az amerikai énekes Colonel Abrams 67 éves korában elhunyt. A popsztár, aki a Trapped című slágerrel vált ismertté hajléktalanként élt New Yorkban.

Hatalmas popsztár volt annak idején Colonel Abrams, leginkább az 1985-ös Trapped című slágere miatt. Ezzel a számmal tört be a köztudatba, de sajnos sikerei nem tartottak sokáig. A magasból egészen mélyre zuhant. Kiderült, hogy hajléktalanként éli az életét New York utcáin, és nem fogadott el segítséget.

Hajléktalanként halt meg a híres popsztár, Colonel Abrams - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Halálának hírét DJ Tony "Tune" Herbert osztotta meg Facebookon. "Most kaptam a hírt, hogy Colonel Abrams elhunyt hálaadáskor. Egy évvel azután, hogy a legnagyobb rajongói próbálták meggyőzni arról, fogadja el a segítségüket. Most már békében van, szeretném részvétemet kifejezni a család felé és a rajongóinak világszerte. Ma már nem szenved és nincs Csapdában" - írta ki DJ Tony, utolsó szavával a férfi nagy slágerére utalt, vagyis a Trapped-ra. Egy évvel ezelőtt néhány rajongója megpróbált segíteni az egykori popsztáron miután megtudták, hogy hajléktalanként él, de ő nem fogadta el - írja a Mirror.