Küldj képeslapot a beteg Jázminnak

Forrás: Thinkstock -
kislány képeslap beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mindenen ment már keresztül Jázmin az élete során, és még nincs vége. Rendszeresen járnak édesanyjával orvosi vizsgálatokra, többször műtötték is a kislányt, akinek van egy kívánsága az idei ünnepekre: minél több embertől szeretne képeslapot kapni!

Jázmint anyukája hősként mutatja be gyermekét, és a 13 éves kislány valóban az is. Kiskora óta küzd számos betegséggel, de nem adja fel. A többi között csecsemő-és gyermekkori anyagcserezavara van, tüdődaganattal műtötték és eltávolították jobb tüdőlebenyének egy részét is.

Küldj képeslapot Jázminnak! Forrás: Thinkstock

Sajnos rendszeres látogatója a Tűzoltó utcai gyermekklinikának, de minden beavatkozást és problémát hősiesen visel. Anyukája egyedül neveli a kislányt, akinek vannak vágyai és álmai is. Az idei ünnepekre például az a kívánsága, hogy minél több embertől kapjon képeslapot! Édesanyja juttatta el Jázmin kérését Veréb Tamásnak, aki Facebook-oldalán tette közzé az üzenetet, hogy minél több ember értesüljön róla.

Váltsd valóra Jázmin álmát,

küldj te is képeslapot a kislánynak mikulásra vagy karácsonyra!

Erre a címre küldheted a képeslapot

Szilvási Jázmin

Hajósi utca 15.

Miske

6343

Így reagált Gyurta Dániel Gyárfás lemondásárahttp://www.life.hu/news/20161130-gyurta-dani-megszolalt.htmlGyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke ma reggel lemondott pozíciójáról. A 27 éves sportoló nem hagyta szó nélkül a történteket. News--Ambrus Attila tökéletes tanítványra lelthttp://www.life.hu/news/20161125-film-keszul-a-viszkis-rablo-eleterol.htmlA nevét és a bűnét mindenki tudja, de úgy tűnik, nemsokára az egész életét megismerhetjük. News--Kiderült Katalin hobbija: imád színezni a hercegnőhttp://www.life.hu/news/20161129-kiderult-katalin-hercegno-hobbija-vilmos-herceg-felesege-imad-szinezni.htmlKatalin hercegnőről csak annyit tudunk, hogy stílusosan öltözik, rengeteg kötelezettsége van, miközben neveli gyermekeit. Most azonban kiderült, mivel kapcsolódik ki mindenki kedvenc hercegnője. News--Hosszú Katinkát "elrabolták" Dubaibanhttp://www.life.hu/news/20161129-hosszu-katinka-egy-dubai-teveshowban-szerepelt.htmlOlimpiai bajnokunk a The Dubai Talk Show című műsor vendége volt, és hagyta, hogy elvigyék egy körre. A műsor házigazdája, Loubo Siois egy Bentleyben faggatta őt.NewsAFPUnalmas és kínos stockfotókat trollkodott szét egy férfihttp://www.life.hu/news/20161129-stock-fotokra-photoshoppolta-oda-magat-a-ferfi.htmlA stock fotók, más néven illusztrációs képek arról híresek, hogy általában borzasztóak, kellemetlenek és furcsák. Egy férfi azonban meglátta bennük a lehetőséget: oda photoshoppolta magát a képekre! NewsOrigoKastély előtt fotózkodott a család, de halálra rémültek a kép láttánhttp://www.life.hu/news/20161129-ket-kisertet-tunt-fel-a-csalad-idilli-fotojan-a-crathes-kastelynal.htmlElső pillantásra a családi fotó nem több mint az összes hasonló kép. Mosolygó anya a lányával és unokájával, ám közelebbről megnézve elfog mindenkit a borzongás. Két kísértet is látható a fotón: egy női alak és a kezében egy gyermek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.