Sok mindenen ment már keresztül Jázmin az élete során, és még nincs vége. Rendszeresen járnak édesanyjával orvosi vizsgálatokra, többször műtötték is a kislányt, akinek van egy kívánsága az idei ünnepekre: minél több embertől szeretne képeslapot kapni!

Jázmint anyukája hősként mutatja be gyermekét, és a 13 éves kislány valóban az is. Kiskora óta küzd számos betegséggel, de nem adja fel. A többi között csecsemő-és gyermekkori anyagcserezavara van, tüdődaganattal műtötték és eltávolították jobb tüdőlebenyének egy részét is.

Küldj képeslapot Jázminnak!Forrás: Thinkstock

Sajnos rendszeres látogatója a Tűzoltó utcai gyermekklinikának, de minden beavatkozást és problémát hősiesen visel. Anyukája egyedül neveli a kislányt, akinek vannak vágyai és álmai is. Az idei ünnepekre például az a kívánsága, hogy minél több embertől kapjon képeslapot! Édesanyja juttatta el Jázmin kérését Veréb Tamásnak, aki Facebook-oldalán tette közzé az üzenetet, hogy minél több ember értesüljön róla. Váltsd valóra Jázmin álmát, küldj te is képeslapot a kislánynak mikulásra vagy karácsonyra!

Erre a címre küldheted a képeslapot

Szilvási Jázmin

Hajósi utca 15.

Miske

6343