Így él most Tánczos Gábor, aki a 11 éves Zsófi megöléséért ült

Forrás: Roger-Viollet/© Gaston Paris / Roger-Viollet/Gaston Paris -
gyilkosság börtön Tánczos Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolc éve annak, hogy Tánczos Gábor feltételesen szabadult, de képtelen új életet kezdeni. A 37 éves férfi és édesanyja Körmenden él, egy kis lakásban. Mindketten a vallásban keresnek menedéket.

"Nem vagyunk jól. Sajnos mind a kettőnknek tönkrement az élete. Azt megígérhetem, hogy minden eszközzel harcolni fogok a perújrafelvételért. Egyszer kimondja majd a hatóság is, hogy tévedtek"mondja Tánczos Gábor édesanyja a Blikknek, aki sosem kételkedett fia ártatlanságában. "A fiam nem dolgozik, és amíg én élek, nem is fog! Nagyon félek, hogy megölik, hiszen több fenyegetést is kaptunk. Egyszer maga a kislány egyik rokona jelentette ki, hogy végez Zsófia gyilkosával. Hogy engedjem így Gábort emberek közé? Nekem csak ő van, így nem kockáztathatok."

Képünk illusztráció Forrás: Roger-Viollet/© Gaston Paris / Roger-Viollet/Gaston Paris

Gábor már nem akar nyilatkozni, nem áll szóba a médiával, édesanyja azonban azt mondja, amikor csak tudja, el akarja mondani, hogy a fia ártatlan.

Tánczos Gábort 2002-ben ítélték el a 11 éves Zsófi meggyilkolásáért, akit 1998-ban találtak holtan az otthonában. A férfi korábbi beismerő vallomásait visszavonta, a bíróságon tagadta tettét.

Nick Yarris 22 évig ült ártatlanul börtönben: betegségének köszönhető, hogy kiszabadulthttp://www.life.hu/news/20161129-nick-yarris-22-evig-ult-artatlanul-bortonben-nemreg-errol-meselt-a-ferfi.htmlCsoda, hogy Nick Yarris még él: a férfi 22 évig volt a halálsoron, minden nap arra várva, mikor jön el az ő ideje. Végül kiderült, ártatlan, ám a börtönben töltött évek komoly nyomokat hagytak benne. NewsOrigoKiderült Katalin hobbija: imád színezni a hercegnőhttp://www.life.hu/news/20161129-kiderult-katalin-hercegno-hobbija-vilmos-herceg-felesege-imad-szinezni.htmlKatalin hercegnőről csak annyit tudunk, hogy stílusosan öltözik, rengeteg kötelezettsége van, miközben neveli gyermekeit. Most azonban kiderült, mivel kapcsolódik ki mindenki kedvenc hercegnője. News--Hosszú Katinkát "elrabolták" Dubaibanhttp://www.life.hu/news/20161129-hosszu-katinka-egy-dubai-teveshowban-szerepelt.htmlOlimpiai bajnokunk a The Dubai Talk Show című műsor vendége volt, és hagyta, hogy elvigyék egy körre. A műsor házigazdája, Loubo Siois egy Bentleyben faggatta őt.NewsAFPDráma! Megerőszakoltak és megfojtottak egy nyolcéves gyermekethttp://www.life.hu/news/20161129-sabrina-stauffenberget-megeroszakoltak-es-megfojtottak-8-eves-volt.htmlÚgy tudni, a nyolcesztendős Sabrina Stauffenberg templomba készült Olney városában, Illinois államban. A házuk előtti megállóban várta a buszt, akkor látták őt utoljára.NewsOrigoUnalmas és kínos stockfotókat trollkodott szét egy férfihttp://www.life.hu/news/20161129-stock-fotokra-photoshoppolta-oda-magat-a-ferfi.htmlA stock fotók, más néven illusztrációs képek arról híresek, hogy általában borzasztóak, kellemetlenek és furcsák. Egy férfi azonban meglátta bennük a lehetőséget: oda photoshoppolta magát a képekre! NewsOrigoHagyták a hóban reszketni a 3 éves pucér kisfiúthttp://www.life.hu/news/20161129-3-eves-kisfiut-kinoztak.htmlNem csak hagyták a hóban fagyoskodni a 3 éves kisfiút, hanem videót is készítettek róla, ahogy reszket... NewsOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.