Robbie Williams felesége vallott: Sokszor megjátssza az orgazmust

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Nick Ansell -
Robbie Williams házasság orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő műsorban mesélt arról Robbie Williams felesége, hogy bizony ő is, sok nőhöz hasonlóan, olykor megjátssza az orgazmust.

Ayda Field bevallotta, hogy rendszeresen színleli férjével, Robbie Williams-szel az örömteli pillanatokat az együttlétek során. Erről beszélt a Loose Woman nevet viselő brit talkshowban. A kijelentését a kulisszák mögött várakozó férj is hallotta. - tudta meg a TheSun.

Robbie Williams felesége színleli az orgazmust Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Nick Ansell

"Többször megjátszottam már az orgazmust, és nem csak Robbie-val.

Két gyerekem van, fáradt vagyok, forr a teavíz, vagy a kedvenc műsorom megy a tévében, ezer oka lehet. Nem akarom ezzel bántani a kedvesem, ő is megteheti ezt, ha akarja." - jelentette ki mosolyogva az asszony. Robbie azonban nem szívta mellre a dolgot. Élő adásban besétált a stúdióba, viccesen számon kérte a feleségét, majd azt mondta: - „Jól van szívem, rendben van ez így. Szeretlek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.