Smink nélkül kerültek be a celebek a 2017-es Pirelli naptárba

Pirelli Uma Thurman Nicole Kidman smink nélkül naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus naptár ebben az évben is elkészült, ezúttal híres nők kerültek a főszerepbe, ám nem úgy, ahogy általában látjuk őket. A természetesség jegyében készültek róluk a képek, tehát smink nélkül fotózták többek között Nicole Kidmant és Uma Thurmant is.

A természetes szépség lesz az idei Pirelli naptár fő üzenete. Az ikonikus kalendárium képeit ebben az évben Peter Lilndbergh német fényképész készítette, aki már nem először dolgozik együtt a csapattal. 1996-ban és 2002-ben is fotózott a Pirellinek, ahogy ezúttal is.

A 2017-es naptárba olyan hírességek kerültek, akik vállalták, hogy szinte teljesen sminktelenül állnak modellt, mindenféle különösebb kiegészítő és beállítás nélkül. 14 sztár vállalta, hogy megmutatja teljesen csupasz arcát, többek között Uma Thurman, Nicole Kidman, Helen Mirren, Kate Winslet és Penelope Cruz is.

/1612/Smink2016122142354

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.