Nem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos évek óta alkotnak egy párt, de vannak dolgok, amikben nem értenek egyet. Ilyen például a házasság kérdése is, A színésznő szeretné hivatalossá tenni kapcsolatukat, de társa nem tartja ezt fontosnak, aki klasszikus párként sem gondol magukra.

Fésűs Nelly párja nem hisz a monogámiábanForrás: Gundel étterem

"Klasszikus értelemben mi sem egy pár vagyunk, csak jól ismerjük egymást" - így mutatta be kapcsolatukat Csisztu Zsuzsának Vajtó Lajos, aki mindig híres volt arról, hogy imádja a nőket. "Csak együtt élünk, de nem vagyunk egy pár" - folytatta a gondolatot maga Fésűs Nelly is, aki köztudottan hűségpárti, míg a társa kevésbé. "A vér nem válik vízzé, szokták mondani. Ez így igaz az én esetemben is" - mondta Vajtó Lajos, Csisztu Zsuzsa pedig egyből rákérdezett, hogy ez pontosan mit is jelent. "Ez azt jelenti, hogy nem hiszel a monogámiában?" - szegezte a férfinak a kérdést, aki nem köntörfalazott. "Lehet, hogy azt is mondom" - válaszolta Fésűs Nelly társa.