Szinte semmiben sem ért egyet Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos: míg a színésznő szeretné, ha összeházasodnának, addig a férfi nem vágyik frigyre. Emellett a hűségről is kissé másként vélekednek. 

Rajonganak közös gyermekükért, de párkapcsolati kérdésekben nem értenek igazán egyet - legalábbis ez derül ki a Best velük készült interjújában. Fésűs Nellynek például minden vágya, hogy hozzámehessen szerelméhez, míg Vajtó Lajos nem házasságpárti. "Nem a papír számít, hanem hogy azt mondhassam, a férjem. Az élettárs szót gyűlölöm, a férj már egy magasabb szintű kapcsolatot jelent" - mondta a Best interjújában Fésűs Nelly.

Forrás: Facebook/Mokka

Párja azonban hozzátette: hamis dolognak tartja, hogy egy vadidegen ember előtt megossza élete legszebb pillanatát. "A házasság nem működőképes dolog, ezt a statisztikák bizonyítják. A gyereknél erősebb kötelék nem létezik" - fejtette ki Vajtó Lajos.

A pár emellett a hűségről is eltérően vélekedik: míg Fésűs Nelly szerelme szerint a társhoz való hűség értelmezhetetlen, és azt tartja fontosnak, hogy elsősorban önmagához legyen hű és hiteles mások szemében, addig a színésznő mindennél fontosabbnak tartja a hűséget. "Ennyi idősen már nem hiszem el, hogy egy férfi és egy nő úgy élhet egymás mellett, hogy soha nem lépnek félre. Nem tudnék szemet hunyni a hűtlenség felett, hiszen akkor megdőlne a bizalmam a férfiban" - tette hozzá Nelly.