Válságban Joshi Bharat házassága

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
házasság Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykák szerint komoly gondok vannak Joshi Bharat és Csilla 26 éve tartó házasságával. A műsorvezető már a jegygyűrűjét sem hordja és el is költözhetett otthonról. 

Úgy tudni, a problémák, nyolc éve kezdődtek, de idén mélyült el igazán a magánéleti válság: Joshi január óta nem hordja a jegygyűrűjét, és már más az állandó lakcíme, mint ahol a feleségével élt. Erről korábban úgy nyilatjozott, azért nem hordja a gyűrűt, mert kihízta, és azért lett más a lakcíme, hogy ne találjanak rá illetéktelenek.

Joshi Bharat házassága válságba került Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

A Bors Csilla Facebook-bejegyzésére lett figyelmes: "A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem!" – írta közösségi oldalán Csilla, majd pár óra múlva törölte is.

"Minden házasságban vannak problémák, de meg fogjuk beszélni őket" - reagált a lap kérdésére Joshi, és hozzátette nem nyilvánosság előtt szeretné megoldani házassági gondjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.