Sebestyén Balázsék jót viccelődtek Andy Vajnán

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
Reggeli Show Rádió 1 Andy Vajna Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rádió 1-hez szegődött csapat azt ígérte, megmarad a szabadságuk, ebbe bele tartozik az is, hogy viccelődhetnek kicsit Andy Vajnával. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani már az első nap bizonyították, hogy csak a helyszín változott, ők nem: poénkodtak egy sort főnökük akcentusával, és jót mosolyogtak a hallgatói fotón, amin Andy Vajnát Mikulásként ábrázolták.

Nem kellett sok idő, hogy a Class FM után új helyet találjon magának a Morning Show csapata. Mindössze két hétig kellett nélkülözniük a hallgatóknak Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit, ennyi időbe került, hogy új munkaadót találjanak. A Rádió 1-hez szegődtek, de azt leszögezték, hogy a szerkesztési szabadságuk megmarad, amit már az első napon bizonyítottak is.

Andy Vajnán viccelődött a csapat az első adásban Fotó: Adrián Zoltán/Origo

"Itt volt a Fókusz és forgattak, szerintem ebből este lesz Fókusz-adás. Andy, most kezdte el ráncolni a szemöldökét.

Fókusz, Fókusz, miért nem a TV2 forgat itt, miért a Fókusz"

- kezdte Balázs Andy Vajna akcentusát utánozva, amit Vadon Jani fokozott.

"Timi, az már az enyém?"

- tette fel a kérdést a műsorvezető, szintén főnökük beszédét másolva.

A három műsorvezető ráadásul Vajna Timi Instagram-oldalán is megjelentek, amelyben Vadon Jani közölte, hogy ők már ott vannak a Rádió 1-nél, csak az utolsó fizetésük van a Class FM-nél, Balázs pedig meglovagolta a kihagyhatatlan poént.

"Meghoz bennünket a Mikulás"

- mondta a műsorvezető.

Ezt a viccet vitte tovább az immár Reggeli Show néven futó csapat egyik rajongója is. Csakhogy ő már fotóval is illusztrálta, hogy Balázsékhoz egy nappal hamarabb érkezett meg a Télapó.

Kasza Tibi már nem fél a szegénységtől http://www.life.hu/sztarok/20161205-kasza-tibi-most-eloszor-nem-fel-a-szegenysegtol.htmlKasza Tibi sosem titkolta, hogy szegény családból származik. Sokat kellett nélkülözniük, és zenészként továbbra is tartott attól, hogy nem lesz miből megélnie neki és a családjának. Most először van olyan időszak az életében, amikor nem jut eszébe minden nap, hogy újra szegény lesz. TV + Sztárok--Dopeman bejelentette visszavonulását, nem rappel többéhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-dopeman-bejelentette-visszavonulasast.htmlMinden rajongóját megdöbbentette Dopeman legújabb bejelentése. A rapper Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint visszavonul, nem fog többet zenélni. TV + Sztárok--VV Mici egy nyuszival osztja meg otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-mici-megmutatta-tarsat-aki-egy-nyuszi.htmlA ValóVilágból kiesett Micitől nem kellett teljesen elbúcsúznia a rajongóknak, hiszen Facebook-oldalán bőven ellátja követőit fotókkal és videókkal. Legutóbb aranyos társát mutatta meg, aki a legjobban hiányzott neki a villaléte alatt. TV + Sztárok--Balázsék miatt kellett mennie Esperesnek - Megszólalt a rádióshttp://www.life.hu/sztarok/20161206-sebestyen-balazsek-miatt-kellett-mennie-esperesnek-a-radio-1tol.htmlKözös megegyezéssel vált meg a Rádió 1 Esperes Ákos műsorvezetőtől. A reggeli műsoridőt hétfő hajnal óta Sebestyén Balázsék töltik ki. TV + SztárokOrigoMég a finálé előtt kieshet VV Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-vv-david-a-valovilag-utolso-hetenek-kivalasztottja.htmlVasárnap finálé, már csak öten vannak játékban a ValóVilág 36 milliós fődíjáért. Az elmúlt héten kiderült, a lakók a többszörös párbajgyőztes Dávidot gondolják a legesélyesebbnek a győzelemre, éppen ezért igyekeznek megszabadulni tőle. TV + SztárokOrigoA nyílt utcán támadták meg Pauley Perrette színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-megtamadtak-pauley-perrette-szinesznot.htmlTavaly novemberben támadták meg a nyílt utcán az NCIS sztárját, Pauley Perrette színésznőt, akinek egy évébe telt, mire kiheverte a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.