A Rádió 1-hez szegődött csapat azt ígérte, megmarad a szabadságuk, ebbe bele tartozik az is, hogy viccelődhetnek kicsit Andy Vajnával. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani már az első nap bizonyították, hogy csak a helyszín változott, ők nem: poénkodtak egy sort főnökük akcentusával, és jót mosolyogtak a hallgatói fotón, amin Andy Vajnát Mikulásként ábrázolták.

Nem kellett sok idő, hogy a Class FM után új helyet találjon magának a Morning Show csapata. Mindössze két hétig kellett nélkülözniük a hallgatóknak Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit, ennyi időbe került, hogy új munkaadót találjanak. A Rádió 1-hez szegődtek, de azt leszögezték, hogy a szerkesztési szabadságuk megmarad, amit már az első napon bizonyítottak is.

Andy Vajnán viccelődött a csapat az első adásbanFotó: Adrián Zoltán/Origo

"Itt volt a Fókusz és forgattak, szerintem ebből este lesz Fókusz-adás. Andy, most kezdte el ráncolni a szemöldökét. Fókusz, Fókusz, miért nem a TV2 forgat itt, miért a Fókusz" - kezdte Balázs Andy Vajna akcentusát utánozva, amit Vadon Jani fokozott. "Timi, az már az enyém?" - tette fel a kérdést a műsorvezető, szintén főnökük beszédét másolva.

A három műsorvezető ráadásul Vajna Timi Instagram-oldalán is megjelentek, amelyben Vadon Jani közölte, hogy ők már ott vannak a Rádió 1-nél, csak az utolsó fizetésük van a Class FM-nél, Balázs pedig meglovagolta a kihagyhatatlan poént. "Meghoz bennünket a Mikulás" - mondta a műsorvezető.

Ezt a viccet vitte tovább az immár Reggeli Show néven futó csapat egyik rajongója is. Csakhogy ő már fotóval is illusztrálta, hogy Balázsékhoz egy nappal hamarabb érkezett meg a Télapó.