15 éves fiút erőszakoltak meg migránsok

Forrás: MTI/EPA/Gulamullah Habibi -
erőszak menekült bűncselekmény migráns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 afgán fiú erőszakolta meg hatodik társukat egy erdőben.

Az eset Svédországban, Uppsalában történt. A fiúk mind menedékkérőként érkeztek az országba, de szülői felügyelet nélkül. Az áldozat szerint 16-17 éves társai előre eltervezték a kínzását. Elcsalták egy sűrű erdő mélyére, ahol körül vették,

megerőszakolták, megverték majd ott hagyták szenvedni a földön levetkőztetve, ütés és harapásnyomokkal a hátán.

5 afgán tini erőszakolt meg brutálisan egy 15 éves fiút, képünk illusztráció Forrás: MTI/EPA/Gulamullah Habibi

A bajba jutott fiú még segítséget sem mert kérni, ugyanis társai videóra vették a zaklatás egy részét, és megfenyegették: nyilvánosságra hozzák, ha értesíteni meri a rendőrséget - tudta meg a Metro.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan derült fény a történtekre, ám az már biztos, hogy az elkövetők közül már ketten részlegesen beismerték a tettüket. Kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekménnyel vádolják az öt fiút, amiért legalább 4 év börtön jár, még akkor is, ha a tettes nem nagykorú. Ám az ő esetükben azt szeretnék elérni, hogy egy életre kiutasítsák őket Svédországból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.