A BBC számol be az év egyik leendő legvadabb szülinapjáról: Rubi Ibarra Garcia 15. születésnapi partiján várhatóan 1,2 millió ember lesz ott. 

Különleges nap vár a lassan 15 éves Rubi Ibarra Garciára: a lánynak hatalmas bulija lesz. A 15. születésnap, vagyis a Quinceañera a Latin-Amerikai országokban a felnőtté válást jelképezi, így ezt a napot nagyon megünneplik a lányok: van mise, zene, tánc, különleges fellépések, minden, ami egy jó bulihoz kell. 

Rubi partiján három zenekar is fellép, illetve rendeznek egy pénzdíjas lóversenyt is. De hogy hogyan kerül a buliba több, mint egymillió vendég? Nos, a lány apja, Crescencio Ibarra egy videón hirdeti az eseményt.

Az egyik mém azzal viccelődik, hogy az ország elnöke és Donald Trump egyezséget kötöttek, hogy a migráns mexikóiak haza mehetnek Rubi partijáraForrás: Twitter

A férfi csak a környékbelieket akarta meginvitálni az eseményre, ám rosszul sült el a dolog, most pedig már nem szívja vissza a meghívást, és ígéri, senkit sem küld haza a megabuliból, ami december végén lesz.

 

Rendőröket is kivezényelnek a helyszínre, ami szintén megihlette a mémgyárosokatForrás: Twitter

A partihoz természetesen már mémeket is készítettek, ami nem is csoda: állítólag rendőröket is kivezényelnek majd a helyszínre.