Bizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz!

Nagyon fiatalon házasodott meg Kiszel Tünde, kapcsolatuk férjével nem is lett tartós. Mindössze 1 évig éltek ebben a kötelékben, aztán hirtelen véget ér a románcuk. A naptárdíva eddig nem beszélt arról, hogy miért váltak el egymástól.

Kiszel Tünde elárulta, egyszer házas is voltFotó: Life.hu

Kiderült, hogy Tünde mindössze 22 éves volt, amikor párja megkérte a kezét, akivel össze is házasodtak. Annak ellenére, hogy nem lett szép a befejezés, máig jó emlékeket őriz arról a napról. "Nagyon nagy szerelem volt, nagyon fiatalok voltunk. 22 éves voltam, amikor összeházasodtunk és nagyon romantikus esküvőnk volt" - mesélte Tünde a Mokkában. Azt is elmondta, hogyan ismerkedtek össze egykori férjével, Fonyódi Lászlóval.

"A megismerkedésünk nagyon érdekes, nem szokványos és nem rendhagyó történet, mert egy templomban ismerkedtünk meg a mise után. Voltak ott fiatalok, mivel ez egy beatmise volt, és ő odajött hozzám, így kezdtünk beszélgetni" - mondta a naptárdíva, aki szerint azért lett vége a kapcsolatuknak, mert nagyon fiatalok voltak. "Én még éretlen voltam" - zárta le életének ezt a történetét Tünde, aki idén is kiadta szokásos naptárát.

Kiszel Tünde esküvői fotójaForrás: TV2/Mokka