Elhunyt Tupac legjobb barátja, Big Syke

Forrás: Facebook/Big Syke -
Tupac Shakur halál Big Syke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában találtak rá a népszerű rapper holttestére, aki Tupac Shakur egyik legjobb barátja volt. Big Syke mindössze 48 éves volt, de már régóta küzdött szívproblémákkal, valamint túlsúllyal: ezek okozhatták a halálát.

Összeesett otthonában és meghalt Big Syke, azaz Tyruss Himes. Mindössze 48 éves volt a rapper, aki az 1996-ban meghalt Tupac Shakur legjobb barátja volt. A rapper holttestét kaliforniai otthonában találták meg, és bár még a boncolás nem zajlott le, valószínűsítik, hogy természetes halált halt.

Elhunyt Tupac legjobb barátja, Big Syke; valószínűleg természetes halált halt Forrás: Facebook/Big Syke

Big Syke házához azért érkeztek ki a rendőrök, mert a rapper nem reagált sem a családtagjai, sem a barátai megkeresésére, ekkor találták meg holttestét helyi idő szerint hétfőn hajnalban - írja a TMZ. A hozzátartozói szerint fiatalkor ellenére már régóta küzdött szívproblémákkal, ráadásul túlsúlyos is volt. Sokan úgy gondolják, ez okozhatta a rapper hirtelen halálát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.