A Keresem a családom főszerkesztője elárulta, hogy nemcsak a műsorban szereplők életében voltak komoly nehézségek, hanem az övében is. 

Hadas Kriszta úgy gondolja, hogy nem kell szégyellni az életünkben felmerülő bukásokat, rossz döntéseket. 

Kriszta élete is ugyanúgy indult, mint sok más nőé: szerelem, házasság, gyerek. Aztán sajnos válás lett a vége. Ezt követően 10 évig nem talált rá a nagy Ő. Ugyan voltak kapcsolatai, de az igazi még váratott magára. Ezután ismerte meg a mindent elsöprő szerelmét, akivel leélte volna az egész életét. Ám a férfi rákos beteg volt már a megismerkedésük pillanatában is. 

Hadas Kriszta életében rengeteg nehéz pillanat volt, de mára mégis boldog feleség és édesanyaForrás: Origo

"Eszembe nem jutott megfutamodni ebből a kapcsolatból, együtt csináltunk végig mindent. Mindössze három boldog év adatott meg nekünk" - vallotta be Kriszta a Best magazinnak. 

Évekkel később került kapcsolatba mostani férjével, akivel gyermekkoruk óta ismerik egymást. Együtt jártak iskolába, együtt nyaraltak Balatonon. Az élet aztán elsodorta őket egymástól, ám egyszer János megkereste az újságírónőt, amiből aztán barátság, majd szerelem lett. Kriszta később teherbe esett, de a baba egy összeférhetetlen betegséggel fejlődött édesanyja hasában, ezért a terhesség 5. hónapjában úgy döntöttek: muszáj megszakítani a folyamatot. 

"A babánk meghalt, és ezt a döntésemet felvállalom"

Ám később ismét áldott állapotba került, és egy egészséges kisfiúnak, Zsigának adott életet. A várandósság 9 hónapja rettegéssel és aggodalommal telt, de szerencsére minden a lehető legjobban alakult. A mosolygós gyermek és a szerető férj hatására Kriszta maga mögött tudta hagyni a múltját, hogy boldogságban élhesse a jövőjét.

"Akinek boldog gyerekkora volt, akinek a szülei kibélelték szeretettel az életét, azok fel vannak vértezve arra, hogy jobban tudják feldolgozni és értelmezni a veszteségeket" - ez az, ami Kriszta szerint segít a továbblépésben.