Válótársak Földes Eszter terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabát vár Földes Eszter, sőt nem is egyet! Ikreket hord a szíve alatt a színésznő, legalábbis a Válótársakban. Szerepe szerint még így is megfordulnak utána a férfiak.

Abban a szerencsés helyzetben van Földes Eszter, hogy terhessége ellenére nem hízott meg. Ez mondjuk nem csoda, hiszen csak a Válótárskban vár gyermeket a színésznő. Az általa megformált Szonjának ikrei lesznek, amivel a karakter nagy álma válik valóra. A nő ugyanis mindenáron gyereket akart exétől, azaz Jocitól.

Ilyen dögös kismama Földes Eszter a Válótársakban Forrás: RTL Klub

A terhesség szerencsére nem törte le a Földes Eszter által megformált nő önbizalmát. Szerepe szerint ugyanis még így is megfordulnak utána a férfiak, amivel mindenkinek el is dicsekszik. "Tudod mi nagyon jó? Az, hogy

kicsit sem híztam meg, ikreket várok, de még mindig szexi vagyok,

az utcán is forognak utánam" – mondja Szonja vidáman Jocinak.

Csipkés dekoltázst villantott Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20161208-emily-ratajkowski-szexi-kepet-tett-kozze-instagramon.htmlFelrobbant az Instagram Emily legújabb szexi fotójától.TV + SztárokOrigoVadon Jani is szerepelni fog az RTL Spike egyik adásában http://www.life.hu/sztarok/20161208-vadon-jani-megkuzdott-safrany-emesevel-nezd-meg-a-videot.htmlA december 1-jén indult RTL Spike csatornán tűnik fel pénteken Vadon Jani, a Reggeli Show sztárműsorvezetője. Ráadásul egy komoly feladatot is kapott: le kell győznie Sáfrány Emesét tátogásban. TV + SztárokOrigoNem bírják már tovább szex nélkül a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-a-villalakok-megbolondulnak-a-szexhianytol.htmlKrisztián unszolására mindenki vallott: például, hogy mennyi ideig bírták ki legtovább szex nélkül? TV + Sztárok--Csinos látogató érkezett VV Dávidhozhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-meghato-pillanatokban-volt-resze-vv-davidnak.htmlDávid sokat emlegette már imádott testvéreit, de azt eddig nem mondta, hogy Dominika ennyire jól is néz ki. TV + Sztárok--Halász Judit halálhírét terjesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-halasz-juditrol-elterjesztettek-hogy-meghalt.htmlRengeteg híres ember halálhírét terjesztették már el, Halász Judit sem maradt ki a sorból. Az ismeretlen eredetű hazugságot rengetegen osztották meg a Facebookon, így még több emberhez eljutott a hír, amiből szerencsére egy szó sem igaz! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNorbiéknál szerény lesz a karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-schorbert-norbi-szereny-karacsonyt-tervez.htmlSchorbert Norbi az ünnepekkel kapcsolatos terveiről beszélgetett a Life.hu riporterével, Németh Mátéval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.