Tóth Gabi is kiállta Sebestyén Balázs műsorának próbáját. A „Gyertek át" szókimondó viccei persze nem kerülték el az X-Faktor mentorát sem.

Természetesen a kihagyhatatlan poénkodás célkeresztjében Gabi mellei voltak, de mint mondta, nem az a sértődékeny típus. "Egyáltalán nem vagyok sértődékeny, ez egy műsor, show-t csinálunk, azért, hogy nevessenek az emberek. Amikor a kamerák kikapcsolnak, akkor meg minden folytatódik tovább a civil életünkben. Ez csak egy műsor" - mondta Gabi, aki felkészülten várta Balázs csipkelődését.

Tóth Gabi és Trap kapitányForrás: Instagram/Tóth Gabi

"Balázs tisztelettudó, kamerán kívül teljesen normálisan el tudunk beszélgetni. Ami a Gyertek át-ban elhangzott, az csak a show-nak megy, az egy szerep, egy karakter" - tette hozzá az X-Faktor mentora. Ugyan Gabi számára nincsen tabu téma, mégis van valami, ami igazán zavarja az énekesnőt.

"Nem vagyok gátlásos még a szextémában sem, hiszen olyan dolgokról van szó, amit mindenki csinál, csak ritkán beszél róla. Az ember szexel, mert az egy ugyanolyan természetes folyamat, mint enni, inni és pisilni. Ezen egyáltalán nem kell zavarba jönni. Az viszont kifejezetten zavar, ha mondjuk úgy akarnak beállítani minket a párommal, Tibivel, hogy én hordom a gatyát, és elnyomom őt" - vallotta be az énekesnő.