Klapka György annyira kötődik még mindig egykori szerelméhez, Mary Zsuzsihoz, hogy egyszerűen képtelen meglátogatni a legendás énekesnő síját. Idén karácsonykor lesz öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett.

A szomorú évforduló minden évben beárnyékolja a karácsony ünnepét Mary Zsuzsi családjában. Ilyenkor Klapka György a közös gyerekeikkel emlékezik meg az énekesnőről. Az üzletember még mindig nagyon kötődik egykori feleségéhez, a sírjához ennek ellenére egyszerűen nem tud kimenni:

"Soha nem megyek ki a sírhoz! Inkább csak a gyerekek látogatják, de ők rendszeresen visznek virágot. Számomra az a földkupac nem szent, nem méltó Zsuzsi emlékéhez. Én inkább belül, a lelkemben emlékszem rá, és ilyenkor, karácsonykor otthon is mindig gyertyát gyújtunk érte. Nosztalgiával a szívemben emlékszem vissza az együtt töltött évekre" – árulta el Klapka a Blikknek.

Mary Zsuzsi énekesnő öt éve karácsonykor lett öngyilkosForrás: MTI/Mészáros János

Az üzletember a családjával tölti az ünnepeket, majd elutazik pihenni:
"Már alig várom, hogy jöjjenek a gyerekek és az unokák Németországból! Minden évben készülök erre az időszakra, és amellett, hogy együtt esszük a töltött káposztát és a rántott húst, feltöltődöm a családom vidámságával és szeretetével. Mindben év januárjában elutazom a fél személyzettel, kollégákkal és barátokkal egy egzotikus országba. Más dolgunk sem lesz, mint élvezni a napsütést és kiheverni az elmúlt hónapokat" – nyilatkozott terveiről Klapka György.