Klapka György síremlék Mary Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György annyira kötődik még mindig egykori szerelméhez, Mary Zsuzsihoz, hogy egyszerűen képtelen meglátogatni a legendás énekesnő síját. Idén karácsonykor lesz öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett.

A szomorú évforduló minden évben beárnyékolja a karácsony ünnepét Mary Zsuzsi családjában. Ilyenkor Klapka György a közös gyerekeikkel emlékezik meg az énekesnőről. Az üzletember még mindig nagyon kötődik egykori feleségéhez, a sírjához ennek ellenére egyszerűen nem tud kimenni:

"Soha nem megyek ki a sírhoz! Inkább csak a gyerekek látogatják, de ők rendszeresen visznek virágot. Számomra az a földkupac nem szent, nem méltó Zsuzsi emlékéhez. Én inkább belül, a lelkemben emlékszem rá, és ilyenkor, karácsonykor otthon is mindig gyertyát gyújtunk érte. Nosztalgiával a szívemben emlékszem vissza az együtt töltött évekre"árulta el Klapka a Blikknek.

Mary Zsuzsi énekesnő öt éve karácsonykor lett öngyilkos Forrás: MTI/Mészáros János

Az üzletember a családjával tölti az ünnepeket, majd elutazik pihenni:
"Már alig várom, hogy jöjjenek a gyerekek és az unokák Németországból! Minden évben készülök erre az időszakra, és amellett, hogy együtt esszük a töltött káposztát és a rántott húst, feltöltődöm a családom vidámságával és szeretetével. Mindben év januárjában elutazom a fél személyzettel, kollégákkal és barátokkal egy egzotikus országba. Más dolgunk sem lesz, mint élvezni a napsütést és kiheverni az elmúlt hónapokat" – nyilatkozott terveiről Klapka György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.