Whitney Wheelerrel igazi csoda történt: a temetése után 5 héttel feltámadt a fiatal lány. 

A 29 éves Whitney Wheeler North Karolinában él férjével és három gyermekével. Szerencsés fiatal nőnek mondhatja magát, hiszen évekkel ezelőtt gyakorlatilag feltámadt. Ennek a történetét mesélte el a The Sunnak. 

Whitney a Fox Newsban a baleset évfordulójánForrás: Fox News

A lány sosem felejti el a rémes balesetet, amit átélt, és jól emlékszik arra is, amikor magatehetetlenül feküdt a kórházi ágyon, míg körülötte emberek álltak, és imádkoztak egy bizonyos Laura életben maradásáért...

Whitney első éves egyetemista volt, amikor 2006-ban másik kilenc diákkal együtt utazott egy buszon, amibe beleszaladt egy traktor. "Amikor kiérkeztek a mentők, megállapították, hogy csak négyen éltük túl a balesetet. Válságos állapotban voltam, belső sérülésekkel és törött csontokkal. Egy bizonyos Laura nevű lány is volt a buszon, aki szintén szőke volt, és hasonló magas, mint én, ám ő meghalt a balesetben. A nagy kavarodásban pedig annak a lánynak az iratai kerültek hozzám.

Az én pénztárcám volt Laura mellett, így azt hitték, én haltam meg. A családom tagjai képtelenek voltak utoljára megnézni a testemet, nem akartak úgy emlékezni rám, négy nappal később pedig megvolt a temetésem. Laura családja sem tudhatta, hiszen eleve hasonlítottunk, plusz az arcom teljesen meg volt püffedve, sebek borították, nem voltam magamnál, és kommunikálni is képtelen voltam. 5 héttel kéősbb Laura testvérének feltűnt, hogy valahogy mások a fogaim - így derült ki, hogy ki is vagyok valójában. Az ő családja sokkot kapott, hogy Laura volt, aki meghalt, az én családom pedig azt hitte, valaki rémes tréfát űz velük."

Laura testét végül exhumálták, hogy családja újra eltemethesse, Whitney pedig azóta felnőtt, többgyermekes édesanya lett.