Mata Ricsi lehet az X-Faktor nyertese?

Forrás: RTL -
nyertes X-Faktor Mata Ricsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs már sok hátra és kiderül, hogy melyik tehetség nyeri meg az X-Faktor fődíját. Már csak hárman vannak versenyben az első helyért, de az előző műsor szavazatainak aránya alapján nem kérdés, hogy ki nyerheti meg. Mata Ricsi kapta ugyanis a legtöbb voksot.

Már csak három tehetség reménykedhet abban, hogy ő nyeri meg az X-Faktort. Gorbunov Dmitrij, Mata Ricsi és Opitz Barbara között fog eldőlni a verseny. A legutóbbi adásban a Ham Ko Hamnak kellett elbúcsúznia. Ugyan a zsűri nem tudott dönteni, de a nézők igen. A banda kapta a legkevesebb szavazatot, azt viszont eddig nem lehetett tudni, hogy kire voksoltak a legtöbben.

Mata Ricsi nyerheti meg az X-Faktort? Forrás: RTL

A csatorna igyekszik is titokban tartani, hogy kit tartanak a nézők a legjobbnak vagy legszimpatikusabbnak, de a Blikk információi szerint ez a személy nem más, mint Mata Ricsi. A legutóbbi adás szavazatai legalábbis erre engednek következtetni. A lap állítása szerint ugyanis ő kapta a legtöbb voksot, szám szerint a szavazatok 28,45%-át birtokolhatta. A második Opitz Barbara, aki azért nem sokkal maradt le, ha igazak a lap értesülései. A még versenyben lévő egyetlen lány 26,99%-ot kapott. Az előző adásban Gorbunov Dmitrij lett a harmadik, őt a szavazók 23,47%-a szerette volna továbbjuttatni. Az utolsó pedig - mint már tudjuk - a Ham Ko Ham lett, a banda 21,09%-kal esett ki a versenyből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.