Oszter Sándort - több társával együtt - vesztegetéssel gyanúsítják. Állítólag egy szökésben lévő bűnözőtől csaltak ki pénzt, cserébe azt ígérték, ismerőseiken keresztül elintézik, hogy kedvező ítélet szülessen az ellen folyó ügyben. Ennek az ügynek a tárgyalásán nem jelent meg Oszter, állítólag betegség miatt.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Oszter Sándort vesztegetéssel gyanúsítják. A színész több társával együtt állítólag pénzt csalt ki egy bűnözőtől, akinek cserébe azt ígérték, hogy elsimítják az ügyét. A tárgyalásra kedden délelőtt került sor, ám Oszter Sándor, az ötödrendű vádlott nem jelent meg.

Oszter Sándor nem ment el a vesztegetési ügy tárgyalásáraForrás: MTI/Beliczay László

A Bors állítása szerint a hét vádlott közül csak a színész maradt távol, mégpedig egészségi állapota miatt. "Az ügyfelem hétfőn este előbb telefonon, majd e-mailben értesített arról, hogy az egészségi állapota nem engedi meg, hogy ma megjelenjen" – mondta dr. Balogh Gábor ügyvéd, a bírónő pedig válaszul kijelentette, vizsgálja a bíróság, hogy kirendeljen-e igazságügyi orvosszakértőt annak megállapítására, hogy okszerű volt-e a távolmaradása. A lap szerint ezen a napon csupán a vád ismertetése zajlott, amelyben felolvasták, mennyi pénzt kértek el a bűnözőtől időről időre. Állítólag az ügyész szorgalmazta, hogy Oszter Sándor börtönbüntetést kapjon.