LL Junior Nótár Mary vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megrázó fotótt tett közzé Facebookján.

A fotón egy mécses előtt, két angyalka között egy aranyszínű tábla látható a következő felirattal:
"Az én kis Angyalkám 2016"


Egyértelmű, hogy ez a szomorú felvétel arra utal, hogy az énekesnő elvesztette kisbabáját. A hírt a Blikknek meg is erősítette, egy hónapja tényleg elvetélt.

A fotó komoly háborút szült Mary és LL. Junior között: Junior egy videót tett közzé a közösségi oldalán, ahol durva vádakkal illette az énekesnőt: azt állítja, hogy Mary nem is volt terhes, pont ezért szerette volna meghívni Hajdú Péterhez, hogy adásban csináljanak egy ultrahangot, ahol Mary bebizonyíthatta volna, hogy igaz ember.


Természetesen Mary sem maradt adós, ő is videón válaszolt Juniornak. Azt állítja, hogy Junior és a menedzserük többször lehúzták őt nagyon sok pénzzel, sőt be is gyógyszerezték, és kórházba került miattuk. Több érdekes dolgot is említ, például, hogy Juniort korábban a Dunába akarták dobni, és Romániában törölközőlopás miatt a rendőrség ment a zenész után.

És Junior ismét válaszolt:







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.