Taylor Swift Amerika egyik legtehetségesebb és legsikerebb fiatal sztárja, aki a napokban töltötte be a 27. életévét. Ebből az alkalomból híres barátai és a rajongók milliói köszöntötték fel őt személyesen és közösségi oldalain egyaránt. Mindneki az énekesnővel örült és ünnepelt, kivéve egy embert...

John Mayer vajon miért ennyire dühös az énekesnőre? A férfi és a sztár viszonylag rövid idegig alkotott egy párt  és annak is már jó néhány éve. Jessica Alba, Jennifer Aniston és Katie Perry exe hatalmas nőcsábász és női lelkek összetörőjének hírében áll, ám úgy tűnik, ezúttal ő volt az, akit megbánottak a szakításkor, olyannyira, hogy ez a seb évekkel később sem hegedt be. -írja a Mirror.

Taylor Swift amerikai énekesnő-dalszerzőForrás: Origo

Taylor Swift december 13-án töltötte a 27. életévét, és ebből az alkalomból számos világsztár barátja és rajongója köszöntötte őt fel. Joh Mayer szintén megemlékezett erről a jeles napról, ám ő nem jókívánságokkal halmozta el a fiatal dívát, sokkal inkább durván megsértette, ugyani a következőket írta ki ezen a napon Twitter oldalára:

"Fogalmazzunk úgy, hogy december 13-a az év legszánalmasabb napja." 

John Mayer, énekes, zenészForrás: AFP

Természetesen a rajongók azonnal védelmükbe vették Talylort, a férfi pedig azóta már el is tüntette ezt a kiírását. Egy szemfüles rajongónak köszönhetően viszont örökre megmarad a bejegyzés, amit most mi is megmutatunk.

taylor swift john mayerForrás: twitter