Bár Sebestyén Balázs és csapata lassan egy hete élvezheti az új munkakörülményeket, a múltat pedig még nem sikerült teljesen lezárni. 

Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri még mindig nem rendezte viszonyát előző munkahelyével, a Class FM-mel, ugyanis előző munkaadójuk még mindig tartozik nekik a novemberi fizetésükkel. Ám, hogy ez miért van, arra egyelőre nincs magyarázat - írja a Blikk.  

A Reggeli Show mindent elsöprő hallgatói adatokat produkálFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nem indokolták meg, mert nem is lehet őket elérni. Háborús körülmények között dolgoztunk, rácsokkal, omló vakolat mellett, koszos függönyök között, linóleum, kosz, mocsok. Aki odajött, nem hitte el, hogy innen szól évi hárommilliárdos árbevétellel a rádió" - mondta Balázs, aki szerint nem érdemelték meg ezt az egészet. A Sztárchat vendégeiként kitértek arra is, hogyan viszonyulnak az új helyzethet. "Andynak semmi baja ezzel, szerintem tényleg jókat nevet a vicceinken, mert jó a humora. Egyébként nem a TV2-höz mentem, hanem a Rádió 1-hez, ez fontos. Hogyha elvesztenénk azt a szerkesztői szabadságot, ami most van, és beleszólnának a műsorszerkesztésbe és hasonló dolgokra kérnének, amire most Marsi Anikót és Gönczi Gábort kérik, akkor biztos, hogy felállnánk" - tette hozzá a műsorvezető. 

Andy Vajna elárulta, mit szól Balázsék beszólásaihoz
Sebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class FM-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul?