Vallomást tett a férfi, akinél az eltűnt ceglédi kislányt megtalálták

kislány Cegléd gyerekrablás szexuális bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős férfi házában, véres ruhában találták meg a 7 éves ceglédi kislányt. A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték. 

A lány eltűnését a nevelőszülei jelentették a rendőrségnek december 15-én délután. A gyermek az 5 éves testvéréért indult az óvodába, de nem ért oda. Ramónát a 66 éves Cs. András házában találták meg. A férfi vallomást, tett: elmondta, hogy ittas volt, nem emlékszik arra, hogyan került hozzá a kislány, és azt sem tudja, hogy miért nem értesítette a gyerek szüleit – írja a Blikk. "Biztos úgy van minden, ahogy a lány mondja" – vallotta.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock


Cs. András ellen aljas indokból, 12 év alatti személy ellen elkövetett szexuális erőszak a vád, 5–22 évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Bármelyik pillanatban szülhet a ceglédi nő, aki megölte másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/news/20161218-mindenoras-terhes-a-cegledi-no-aki-megolte-masfel-eves-kisfiat.htmlB. Mónikát a tököli rabkórház szülészetén tartják fogva, mindenórás terhes. A nő október 30-án ölte meg kisfiát, a másfél éves Danikát.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgy idős férfi ágyában leltek rá az eltűnt 7 éves ceglédi kislányrahttp://www.life.hu/news/20161217-66-eves-ferfi-molesztalta-a-7-eves-kislanyt.htmlCsütörtökön tűnt el Cegléden a 7 éves kislány, amikor az 5 éves húgáért indult az óvodába. A rendőrök végül egy közeli nyugdíjas férfi ágyában találták meg a kislányt. News--Magatehetetlen lányt erőszakolt meg a 3 fiú: börtönbe kerülnekhttp://www.life.hu/news/20161217-bortonbe-kerul-a-3-fiu-akik-megeroszakoltak-egy-lanyt.htmlMegszületett az ítélet a 3 tinédzser ügyében, akik magukkal vonszoltak egy illuminált állapotban lévő lányt, majd megerőszakolták egy 10. emeleti lakásban. News--Mémesített kopasz tengerimalac most az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20161217-memesitett-kopasz-tengerimalac-most-az-internet-sztarja-hiressegek-borebe-bujva.htmlKopasz tengerimalacon nevet most a népe, amelyet Photoshop-"művészek" mémesítettek a szórakoztatásunkra. News--Gázolt a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161217-gazolt-a-villamos-budapesten-zugloban.htmlAz idős férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.NewsOrigoMeghalt a Rajkó Zenekar vezető prímása, Vidák Zsigmond,http://www.life.hu/news/20161216-meghalt-vidak-zsigmond-a-rajko-zenekar-vezeto-primasa-lengyelorszagi-turnejan.htmlA Rajkó Zenekar lengyelországi turnéján csütörtökön váratlanul elhunyt Vidák Zsigmond vezető prímás - közölte Gerendási István, a zenekar igazgatója. Vidák Zsigmondot a Rajkó Zenekar saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.