Jim Carrey szerint nem lényeges öngyilkos exe ügyében a nemi betegség

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon -
Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság nemi betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jim Carrey volt barátnője öngyilkos lett, a lány anyja pedig beperelte a színészt. A nő azt állítja, Cathriona azért dobta el magától az életét, mert a színész megfertőzte őt, és nem tudott a betegséggel együtt élni. Jim Carrey most azt kéri a bíróságtól, hagyják figyelmen kívül a nemi betegségére vonatkozó állításokat.

Öngyilkos exének édesanyja perelte be a színészt, méghozzá azért, mert a nő úgy gondolja, nagy szerepe volt Jim Carrynek abban, hogy lánya eldobta magától az életét. Az anya szerint ugyanis több nemi betegséggel fertőzte meg Cathrionát a sztár, aki nem tudott együtt élni azokkal. Azt is állították, hogy a nő által beszedett gyógyszereket Jim Carrey váltotta ki álnéven, így közvetlenül is hozzájárult a nő halálához.

Jim Carrey szerint lényegtelen, hogy nemi beteg volt-e Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

A bíróság most azt taglalja, milyen szerepe volt a nemi betegségeknek az öngyilkosságban. A People magazinhoz eljutott dokumentumokban az olvasható, hogy

Jim Carrey szerint teljesen irreleváns a fertőzés kérdése.

Azt kéri a bíróktól, hogy hagyják figyelmen kívül az erre utaló állításokat, ugyanis nem lényegesek. A színész azt is megemlíti, hogy a Cathriona által írt búcsúlevelek bizonyítják, a nő úgy gondolt rá, mint az egyetlen személyre, akit szeret, és akiben megbízik. Ezzel próbálnak érvelni amellett, hogy Cathriona eltávolodott volt férjétől és anyjától, akik pusztán pénzszerzés céljából perelték be a színészt.

Galambos Lajos aláírását meghamisították: állítja a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20161222-galambos-lajos-alairas-hamis-dolgok-szereplnek-a-szerzodesen.htmlA zenész több tízkilónyi nyomozati anyagban bukkant egy érdekes dologra: szerinte valaki az ő beleegyezése nélkül készített egy szerződést, sőt alá is írták helyette. TV + Sztárok--Tóth Andi forró jelenete a Válótársakban: melltartóban, ágyban került közel egy fiúhozhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-toth-andi-melltartoban-pettingelt-a-valotarsakban.htmlPicurka rövidnadrág és melltartó: mindössze ezek takarták Tóth Andi testét, miközben egy pettinget próbáltak eljátszani a Válótársak című sorozatban. Az énekesnőnek nem ment könnyen a jelenet forgatása, ugyanis ő ennél sokkal szemérmesebb. TV + SztárokOrigoSarka Kata: "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja"http://www.life.hu/sztarok/20161222-sarka-kata-beduhodott-egy-szepsegverseny-miatt.htmlSarka Kata szereti az igényességet, akármiről legyen is szó. A szépségversenyeket is komolyan veszi, ezért is akadt ki egy rendezvényen. Nem érti, miért adják a lányok arcukat egy ilyen színvonaltalan eseményhez. "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja" – írta a többi között a sztár. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--VV Micit már Krisztián anyukája is elfogadjahttp://www.life.hu/sztarok/20161222-vv-micit-megkedvelte-krisztian-anyukaja.htmlEgyelőre a való életben is egy párt alkot Mici és Krisztián, és szerencsére a családtagok sem állják útját a bimbózó kapcsolatnak. Habár Krisztián anyukája korábban nem kedvelte Micit, már az ő szíve is megenyhült. TV + SztárokOrigoStohl András megsérült egy verekedésben http://www.life.hu/sztarok/20161222-stohl-andras-a-valotarsak-forgatasan-megserult-egy-verekedesben.htmlA színész egy nő miatt bunyózott. Stohl András a verekedésben könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.