Meghalt Sztálin unokája, Jevgenyij Dzsugasvili

Forrás: Sputnik News -
halál Jevgenyij Dzsugasvili Sztálin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
80 éves korában érte utol a halál Sztálin unokáját, Jevgenyij Dzsugasvilit. Az idős ember holttestére az utcán találtak rá. 

Jevgenyij, a néhai szovjet diktátor elsző szülött fiának, Jakovnak volt a gyermeke. 80 éves korában hunyt el, az utcán találtak rá moszkvai otthonának közelében.

Nem tudni, hogy valamilyen betegség, baleset következtében, vagy természetes úton érte-e utol a halál a férfit, mert a mentősök a halál okát nem közölték.

Elhunyt Sztálin unokája Forrás: Sputnik News

Az idős férfi különböző katonai akadémiákon tanított 25 évig hadmérnökként. Miután nyugdíjba vonult, aktívan részt vett a politikai életben, próbálta menteni a nagyapja "hírnevét", ám nem sűrűn járt sikerrel.

Nagyon zavarta, hogy minden rosszért a nagyapját okolják, ami Oroszországgal történt, hiszen szerinte minden másképp alakult volna, ha szeretett rokona tovább él - írta meg a BBC.

Véletlenül került szabadlábra egy rabhttp://www.life.hu/news/20161223-baki-miatt-kerult-szabadlabra-egy-rab.htmlHihetetlen, de megtörténhet: véletlenül helyeztek szabadlábra egy rabot, és évekig rá sem jöttek a bakira. News--Hatalmas szőrtől szenvedett egy macska: micsoda fotó! http://www.life.hu/news/20161223-a-14-eves-macskanak-olyan-a-szorzete-mint-egy-rasztanak-foto.htmlA megdöbbentő kép láttán neked is le fog esni az állad! Hidey a jelek szerint még sosem járt kozmetikusnál. NewsOrigo23 évesen meghalt az MTV sorozatának szereplőjehttp://www.life.hu/news/20161222-23-evesen-meghalt-az-mtv-egy-musoranak-szereploje-valerie-fairman-1.htmlValerie Fairman az MTV-n futó Várandós tinikben szerepelt. News--Elhunyt Deddie Davies, színésznőhttp://www.life.hu/news/20161222-deddie-davies-78-evesen-elhunyt.htmlDeddie Davies 2016. december 21-én távozott az élők sorából. News--A NÉBIH 3 tonna karácsonyi édességet foglalt le: mind romlott volthttp://www.life.hu/news/20161222-3-tonna-romlott-karacsonyi-edesseget-foglalt-le-a-nebih.htmlTöbb tonna karácsonyi édességet vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Szerencsére még a boltba kerülésük előtt sikerült rátalálni a lejárt édességekre, több milliós bírság várható az ügyben. NewsOrigoRossz idő lesz karácsonykor: ónos eső, hószállingózás és ködhttp://www.life.hu/news/20161222-kod-onos-eso-hoszallingozas-lesz-az-unnepek-alatt.htmlA karácsony ideje a rokonlátogatásokról is szól, és mivel az időjárás nem nagyon kedvez a vezetésnek, ezért érdemes fokozottan odafigyelni. Ködre, ónos esőre és párás időre kell számítanunk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.