Mindenki tudja, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter házassága tönkrement. Azt viszont kevesen sejtik, hogy milyen nehéz is volt valójában számukra ez az időszak. Sarka Kata számot vetett az elmúlt évvel: elárulta, nem ez volt élete legjobb időszaka, de változtatni akart az életén, és eddig jól megállta a helyét egyedül, két kisgyerekkel.

Sarka Kata és Hajú Péter házassági válsága a nyilvánosság előtt zajlott, minden állomásáról értesülhetett az, aki a szívén viseli a házaspár sorsát. Kata elköltözött a családi házból, és új életet kezdett férjétől külön, két kisgyerekkel. Hamarosan lezárul az év, Kata pedig átgondolta, milyen nehézségeket tartogatott számára 2016. Megállapította, közel sem ez volt élete legjobb éve.

Sarka Kata számára nem volt könnyű a 2016-os évForrás: Instagram/Sarka Kata

"A 2016-os év nem volt életem legjobb éve közel sem... Azt hittem, elég lesz mosolyognom, és úgy csinálnom, mintha minden nehézség ellenére minden a legnagyobb rendben lenne. Sajnos ez nem mindig van így, de azt gondolom, hogy egyedül, két kicsi gyerekkel egészen jól megálltam a helyem és meg is fogom továbbra is... Meg akartam változtatni az életemet, mert ahogy eddig volt, az nem volt jó... Új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül... De ez nem olyan könnyű... A rossz dolgok sajnos velünk maradnak, legalábbis egy darabig biztosan... Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél" - írta Facebook-oldalán a sztár. Hozzátette, reméli 2017 az ő éve lesz.

Íme, Hajdú Péter és Sarka Kata karácsonyi fotója
Bár eddig a hírek nem erről szóltak, Hajdú Péter legújabb képe szerint a család mégis kibékült, és az ünnepeket együtt töltötték. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!