Sarka Kata az elmúlt évről vallott: egyedül, két kisgyerekkel jól megállta a helyét

Forrás: Instagram/Sarka Kata -
Sarka Kata élet 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tudja, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter házassága tönkrement. Azt viszont kevesen sejtik, hogy milyen nehéz is volt valójában számukra ez az időszak. Sarka Kata számot vetett az elmúlt évvel: elárulta, nem ez volt élete legjobb időszaka, de változtatni akart az életén, és eddig jól megállta a helyét egyedül, két kisgyerekkel.

Sarka Kata és Hajú Péter házassági válsága a nyilvánosság előtt zajlott, minden állomásáról értesülhetett az, aki a szívén viseli a házaspár sorsát. Kata elköltözött a családi házból, és új életet kezdett férjétől külön, két kisgyerekkel. Hamarosan lezárul az év, Kata pedig átgondolta, milyen nehézségeket tartogatott számára 2016. Megállapította, közel sem ez volt élete legjobb éve.

Sarka Kata számára nem volt könnyű a 2016-os év Forrás: Instagram/Sarka Kata

"A 2016-os év nem volt életem legjobb éve közel sem... Azt hittem, elég lesz mosolyognom, és úgy csinálnom, mintha minden nehézség ellenére minden a legnagyobb rendben lenne. Sajnos ez nem mindig van így, de

azt gondolom, hogy egyedül, két kicsi gyerekkel egészen jól megálltam a helyem

és meg is fogom továbbra is... Meg akartam változtatni az életemet, mert ahogy eddig volt, az nem volt jó... Új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül... De ez nem olyan könnyű... A rossz dolgok sajnos velünk maradnak, legalábbis egy darabig biztosan... Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél" - írta Facebook-oldalán a sztár. Hozzátette, reméli 2017 az ő éve lesz.

Íme, Hajdú Péter és Sarka Kata karácsonyi fotója

Bár eddig a hírek nem erről szóltak, Hajdú Péter legújabb képe szerint a család mégis kibékült, és az ünnepeket együtt töltötték. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Britney Spears halálhírét keltette a Sony Musichttp://www.life.hu/sztarok/20161226-britney-spears-enekesno-halalhiret-keltette-a-sony-music-kiadovallalat.htmlMegnyugodhatunk, Britney nem halt meg. TV + Sztárok--Ábrahám Edit betöltötte a 60. életévéthttp://www.life.hu/sztarok/20161226-abraham-edit-60-eves-lett-boldog-szuletesnapot.html17 évesen már filmben szerepelt, Magyarország mégis főként a Barátok közt című sorozatból ismeri Ábrahám Editet. Nem csoda, hiszen a színésznő 16 éven keresztül alakította Berényi Claudia karakterét. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi meztelen fotóval forrósítja ezt a hűvös napothttp://www.life.hu/sztarok/20161226-bodi-sylvi-meztelenul-pozol.htmlBódi Sylvi gondoskodott arról, hogy a férfi rajongóinak boldog karácsonya legyen. Ruha nélkül mutatta meg idomait, ezzel még a komor reggeleket is felvidítja a modell. TV + SztárokOrigoSarka Katáéknál meghitten telt a karácsony reggelehttp://www.life.hu/sztarok/20161226-sarka-kataek-igy-toltottek-a-karacsony-reggelet.htmlA karácsonyfa köré gyűltek a gyerekek: így telt Sarka Katáéknál az ünnepi reggel. Álmosan és meghitten nézegeti Noncsika és Dávidka a feldíszített karácsonyfát: igazi nyugalom árad a fotójukról. TV + Sztárok--Weisz Fanni csodálatos dolgot tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161226-weisz-fanni-hallasserult-modell-csodalatos-dolgot-tett.htmlA fiatal szépség, aki megszakította a kapcsolatot a családjával, nem ment el a nagymamája temetésére, és Áder Jánosnak is nemet mondott, most újabb képet helyezett el közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.