karácsony veterán rajongó Taylor Swift sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon édes dolgot tett karácsonykor a világsztár, Taylor Swift: az énekesnő minden bizonnyal a legidősebb, 96 éves rajongójának okozott feledhetetlen perceket. 

Cuki dolgot tett Taylor Swift: elutazott karácsonykor Missouriba, de a barátai helyett egy II. világháborús veteránt látogatott meg.

A 96 éves Cyrus Porter számára maga volt a csoda, amikor Taylor és szülei megjelentek a férfi otthonában,

New Madridban.

Taylor elénekelte az idős rajogónak a "Shake It Off" című slágert, és majd egy órán át bulizott, fotózkodott és dalolt a férfi 60 fős családjával.

Sztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-sztarok-akik-2016-ban-kotottek-ossze-az-eletuket-meses-fotok.htmlMagyar és külföldi sztárlagziból sem volt hiány az elmúlt évben! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket. TV + SztárokOrigoHajdú Péter is számot vetett az életével: rengeteg csalódáson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20161227-csalodasok-es-arulas-ilyen-volt-hajdu-peter-elmult-eve.htmlAz év végéhez közeledve Hajdú Péter is számot vetett az életével. Sarka Katához hasonlóan megállapította, nem 2016 volt élete legjobb éve. Szakmai életében is túl van egy csalódáson, ahogy a magánéletében is. Azonban Hajdú Péter csak előre néz! TV + SztárokOrigoDobrády Ákos nem akarja elengedni Iszak Esztit http://www.life.hu/sztarok/20161227-dobrady-akos-visszaakarja-hoditani-regi-szerelmet-iszak-eszter.htmlAz EMeRTon-díjas magyar énekes nem akar lemondani a szerelméről. TV + SztárokOrigoKönnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Lucy Hale pucér képei pornóoldalakra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20161227-lucy-hale-kepei-pornooldalakon-sokan-irnak-neki-tamogatva-ot.htmlA 27 éves sztár telefonját egy hacker törte fel, majd megszerezte a meztelen képeit. Persze a fiatal szépség teljesen kiborult a dolog miatt. TV + Sztárok--Hosszú Katinka mostantól Shane családjával ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161226-hosszu-katinka-san-franciscoba-megy-shane-csaladjahoz-karacsonyra.htmlHosszú Katinka eddig Baján ünnepelt, most viszont San Franciscóba utazik, hogy férje, Shane családjával is karácsonyozzon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.