Frederic von Anhalt temetés Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású díva, Gábor Zsazsa december 18-án hunyt el hosszú betegeskedés után, a búcsúztatója december 30-án, pénteken volt Los Angelesben. A Life.hu a helyszínen készített képeket és videófelvételt a szertartásról. 

Zsazsát a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Parkban, pénteken szakadó esőben búcsúztatták, előtte pedig gyászmisét tartottak a Good Shepherd-templomban. Zsazsa urnáját férje, Frederic von Anhalt vitte a gyászszertartásra, amelyen részt vett Los Angelesi magyar főkonzul, Széles Tamás is.

A búcsúztatón Frederic von Anhalt hosszú, megható, de humoros beszédet mondott, amelyben felidézte kettejük több mint harmincéves kapcsolatát. Büszként mutatta meg például első közös címlapfotójukat 1988-ból, de előkerült a díva utolsó években használt párnája és saját kezűleg készített festménye is.

A Life.hu exkluzív a szertartásról készült videóját itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.