Carrie Fisher lánya, Billie Lourd megható üzenetben mondott köszönetet a rajongóknak

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP -
Debbie Reynolds Carrie Fisher Billie Lourd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fontos embertől is búcsút kellett vennie Billie Lourdnak, nagyon hirtelen. Édesanyja, Carrie Fisher a karácsonyi ünnepek után halt meg, nagymamája, Debbie Reynolds pedig csak egy nappal élte túl a lányát. Billie eddig csendbe burkolózott, de nemrég köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta.

Az egész világot megrázta a két hollywoodi legenda hirtelen halála. Carrie Fisher azután hunyt el, hogy egy repülőjáraton szívinfarktust kapott. Hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni a színésznő életét. Egy nappal később az édesanyja, Debbie Reynolds is távozott az élők sorából. Szakértők szerint a lánya elvesztésének fájdalmába halt bele.

Carrie Fisher és Debbie Reynolds 2007-ben Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A családnak nagyon hirtelen két ember elvesztésével is meg kell birkóznia, nem csoda, hogy eddig hallgatásba burkolóztak. Billie Lourd, Carrie Fisher lánya azonban nemrég az Instagram-oldalán köszönetet mondott a rajongóknak a támogatásért, amit az elmúlt időszakban kaptak tőlük. "Imáitok és kedves szavaitok az elmúlt héten erőt adtak nekem, pedig azt hittem, az erő már nem létezik.

Nem tudom elmondani, mennyire fog hiányozni az anyukám és a nagymamám.

A szeretetetek és támogatásotok a világot jelenti nekem" - írta Billie a fotóhoz, amin ő kislányként szerepel anyukája és Debbie Reynolds társaságában.

Csúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--Nagy dolog előtt áll Michael Schumacher - Versenytársa is szorít értehttp://www.life.hu/sztarok/20170103-nagy-dolog-elott-all-michael-schumacher-mika-h-kkinen-levele.htmlA német Bild magazin kezdeményezte, hogy öt férfi és öt női sportoló közül válasszanak ki az olvasók egyet-egyet, aki bekerülhet a német sporthírességek csarnokába. Schumacher is a jelöltek között van. TV + Sztárok--16 éve vesztette életét Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-16-eve-hunyt-el-zambo-jimmy.html2001. január 2-án, azaz pontosan 16 éve hunyt el Magyarország egyik leghíresebb zenésze, Zámbó Jimmy. TV + Sztárok--Élő adásban zokogott Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiraly-linda-elsirta-magat.htmlKirály Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSerena Williams jegygyűrűjétől leesik az állad: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170102-serena-williams-jegygyuru-eljegyeztek-a-vilaghiru-teniszezonot.htmlA négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő igent mondott szerelmének, Alexis Ohaniannak. TV + Sztárok--Céline Dion megható videóval emlékezett meg a férjéről http://www.life.hu/sztarok/20170102-celine-dion-az-enekesnot-nagyon-megviselte-a-ferje-halala.htmlA Grammy-díjas kanadai énekesnő a hivatalos YouTube csatornájára tett fel egy videót, melyben az elmúlt egy év megpróbáltatásai mellett a férjéről is beszélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.