George Michael halála után rengeteg dolog derült ki a sztárról, sok olyan is, ami nem éppen pozitív. A napokban azonban olyan információ látott napvilágot, amit érdemes lett volna tudni az énekesről még életében: kiderült, hogy egy igazán nagylelkű és szívmelengető dolgot tett.

Kiderült, hogy George Michael névtelenül finanszírozta egy pár mesterséges megtermékenyítését. Azután döntött úgy, hogy segít az elkeseredett nőnek, hogy látta egy reggeli műsorban. Jo Maidment és férje már régóta próbálkoztak, de nem született gyermekük, a mesterséges megtermékenyítést pedig nem tudták kifizetni.

Kiderült George Michael nagylelkű adományozásaForrás: WireImage/2011 Tony Barson/Tony Barson

Egy névtelen segítő azonban felajánlotta a szükséges összeget, ám a nő eleinte nem akarta elfogadni a pénzt. A titokzatos üzletember képviselője, Michelle viszont hajthatatlan volt. Így eljutott a párhoz a szükséges összeg, és el is végezték a beavatkozást. Ugyan az első próbálkozás sikertelen volt, de a másodikra összejött a baba. 9 hónappal később pedig megszületett Betsy, aki a reggeli műsor "csodababája" lett. Jo Maidment rengeteg virágcsokrot kapott ismeretlenektől, akik gratuláltak a gyermekáldáshoz, és köztük volt az ismeretlen üzletemberé is, aki végre felfedte kilétét az üdvözlőkártyán. "Gratulálok mindkettőtöknek, és sok-sok szeretetet küldök Betsynek.

Forrás: iTV

Szeretettel Michelle és George Michael (vagyis az Ismeretlen)"– állt a kártyán. Az anya – akinek azóta már egy másik gyermeke is született – egészen eddig tartotta titokban az énekes nagylelkű gesztusát, de nemrég egy tévéműsorban elmesélte a történetet – írja a The Sun

Szerelme vallott: George Michael nem akart meghalni
George Michael halálával kapcsolatban rengeteg hír terjeng. Bizonyos információk szerint véletlenszerűen hunyt el, míg mások szerint szándékosan oltotta ki saját életét. Most azonban Fadi Fawaz, a sztár egykori szerelme tiszta vizet öntött a pohárba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!