Zámbó Jimmy nemcsak a dalain keresztül hódította meg a nők szívét, állítólag felesége mellett is csapta a szelet a lányoknak. Erről mesélt egy Amerikában élő magyar bártulajdonos, akinél többször is fellépett a Király. Az ő lányára is szemet vetett az énekes.

Rengeteg nő volt oda Jimmy hangjáért, és bizony biztosan sokan vannak, akik szívesen kerültek volna közelebbi kapcsolatba is az énekessel. Jimmy is szerette élvezni a hölgyek társaságát, és most azt híresztelik, hogy a felesége mellett is csapta a szelet a lányoknak.

Zámbó Jimmy állítólag felesége mellett is csapta a szelet a nőknek

Egy amerikai magyar bártulajdonos azt állítja a Ripostnak, hogy Jimmy kétszer is fellépett nála, és bizony szemet vetett az akkoriban 27 éves lányára. Az énekes pedig akkor már nem volt egyedülálló, itthon várta felesége és akkor 8 éves kisfia Szebasztián. "Jimmyt itt ismertem meg, Amerikában, vagyis az alkalmazottam mutatta be nekem, aki a két klubomba szervezte a fellépőket. Két estére szerződtettem, és ő mindkét este hatalmas partit csinált. Ugyanakkor nem volt nehéz észrevenni, hogy megtetszett neki Éva, a lányom, aki akkoriban huszonhét éves volt. Imre az egyik számát neki is ajánlotta, majd a koncert után félrehívta beszélgetni. Mindent bevetett, hogy elcsábítsa, itallal kínálta, folyton a nyomában volt! De mivel nem beszélt jól angolul, a lányom pedig alig tudott valamit magyarul, így csak a testbeszéd marad számukra... De ez sem szegte kedvét, fűzte, dicsérte őt, de mindhiába. A közeli filmstúdióból gyakran jártak a lányomhoz igazi világsztárok, így hozzá volt szokva a rámenős hírességekhez, ezért nem sértődött meg Imrére" - mondta Laczko György, aki hozzátette, ő nem bánta volna, ha Jimmy lett volna a veje.

16 éve vesztette életét Zámbó Jimmy
2001. január 2-án, azaz pontosan 16 éve hunyt el Magyarország egyik leghíresebb zenésze, Zámbó Jimmy. A Life.hu így emlékezett meg a sztárról!