M. Dánielt hihetetlen okok miatt lőtte agyon egyik szomszédja, ám mostanra kiderült: az áldozat egy körözött bűnöző volt. 

Szilveszter éjszaka veszítette életét az a magyar férfi, aki a Fülöp-szigeteken dolgozott. Állítólag azért kellett meghalnia, mert szomszédjának szóvá tette, hogy nagyon zavarja őt és párját a hangos petárdázás. A szomszéd 4 lövéssel válaszolt, a magyar férfi meghalt

Dániel és barátnője, Réka, Iloilo-ban éltek egy bérelt házban. A szomszédok egy kedves, udvarias párnak írták le őket, és úgy tudták, hogy Dániel étteremvezetéssel keresi a kenyerét. 

A szomszéd 4 lövéssel válaszolt, a magyar férfi meghalt (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Ám most kiderült, hogy korábban Dániel kábítószer ügyletekbe keveredett, amikor még benzinkutasként dolgozott Magyarországon. Ügyét az érdi rendőrség vizsgálta 2013 szeptemberében. A helyzet kezdett komolyra fordulni, ezért Dánielnek hirtelen nyoma veszett. - írta meg a Bors.

Elfogatóparancsot adtak ki ellene, ami azt jelenti, hogy a férfi a börtönt szerette volna elkerülni a szökéssel. A Fülöp-szigetek helyi rendőrei megvizsgálták a magyar pár papírjait, ám azokban semmi kivetnivalót nem találtak, elméletileg teljesen legálisan tartózkodtak odakint.