Körözött bűnöző volt a Fülöp-szigeteken lelőtt férfi

bűnöző gyilkosság Fülöp-szigetek menekülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
M. Dánielt hihetetlen okok miatt lőtte agyon egyik szomszédja, ám mostanra kiderült: az áldozat egy körözött bűnöző volt. 

Szilveszter éjszaka veszítette életét az a magyar férfi, aki a Fülöp-szigeteken dolgozott. Állítólag azért kellett meghalnia, mert szomszédjának szóvá tette, hogy nagyon zavarja őt és párját a hangos petárdázás. A szomszéd 4 lövéssel válaszolt, a magyar férfi meghalt.

Dániel és barátnője, Réka, Iloilo-ban éltek egy bérelt házban. A szomszédok egy kedves, udvarias párnak írták le őket, és úgy tudták, hogy Dániel étteremvezetéssel keresi a kenyerét.

A szomszéd 4 lövéssel válaszolt, a magyar férfi meghalt (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Ám most kiderült, hogy korábban Dániel kábítószer ügyletekbe keveredett, amikor még benzinkutasként dolgozott Magyarországon. Ügyét az érdi rendőrség vizsgálta 2013 szeptemberében. A helyzet kezdett komolyra fordulni, ezért Dánielnek hirtelen nyoma veszett. - írta meg a Bors.

Elfogatóparancsot adtak ki ellene, ami azt jelenti, hogy a férfi a börtönt szerette volna elkerülni a szökéssel. A Fülöp-szigetek helyi rendőrei megvizsgálták a magyar pár papírjait, ám azokban semmi kivetnivalót nem találtak, elméletileg teljesen legálisan tartózkodtak odakint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.