Nyertes Zsuzsát vádolják Klapka György haláláért?

Forrás: MTI,Origo -
halál Klapka György Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a színésznő teljesen véletlenül megütötte Klapka kezét egy mikrofonnal, ami végzetes szövődményeket okozhatott. A színésznő lelkileg összetört, vívódik. 

Nyertes Zsuzsa közeli, baráti kapcsolatot ápolt Klapka Györggyel, így számára már az is hatalmas trauma, hogy elveszítette a 88 éves férfit. Most azonban azzal is szembesülnie kell, hogy sokan

őt vádolják az üzletember haláláért.

Korábban, a férfi születésnapi buliján Zsuzsa egy mikrofonnal véletlenül megütötte György kezét, ami ezt követően véraláfutásos lett. Néhány vélemény szerint ez más megvilágításba helyezheti az eseményeket, ugyanis a híresség halálának pillanatában a lila foltok még mindig láthatók voltak.

Egy ehhez hasonló ütés következtében trombózis alakulhat ki, amely kezeletlen állapotában hamar halált is okozhat. Zsuzsa a történésekre így reagált:

Nyertes Zsuzsa haláláért többen Nyertes Zsuzsát okolják Forrás: MTI,Origo

„Az ünnepségen önfeledt volt a hangulat, többször, többen is megtáncoltattuk Gyurit. Nem emlékszem, hogyan adtam át a mikrofont, de az biztos, hogy nem csak én adtam a kezébe" – írta meg a Ripost.

Az 58 éves színésznő nem emlékszik olyan pillanatra sem, hogy György kézfájdalomra panaszkodott volna, viszont véleménye szerint egy ekkora ütést nem szokás szó nélkül hagyni.

"Kedvesen ölelgettem Gyurit, hisz van fogalmam arról, hogyan kell egy idős emberrel bánni. Így visszagondolva nem hiszem, hogy olyan erővel adtam volna át neki a mikrofont, de nem tudom."

Zsuzsa bele sem akar gondolni abba, hogy esetleg köze lehetett Klapka halálához, hiszen nagyon szerette az idős embert, sosem akart volna ártani neki. A férfi családja egyelőre nem hozta nyilvánosságra a halál okát, de azt tudjuk, hogy évek óta szívbetegséggel küzdött, ezért vérhígítót szedett. Azt azonban már tudjuk, hogy mi volt a végakarata.

"Szörnyű lenne, ha kiderülne, hogy miattam, a buli miatt történt valami vele" – mondta a színésznő.

Ma 35 éves Katalin hercegné: ünnepel a királyi család legstílusosabb tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20170109-katalin-hercegno-betoltotte-a-35-eletevet.html35 évvel ezelőtt Catherine Elizabeth Middletonként látta meg a napvilágot a hercegné, akkor még senki sem sejthette, hogy Vilmos herceg párja született meg a Royal Berkshire Hospitalban. Katalin hercegné hosszú és megpróbáltatásokkal teli utat járt be mire ő lett az egyik legkedveltebb és legstílusosabb tagja a királyi családnak. TV + SztárokOrigoEmma Stone kezéről lecsapták Damien Chazelle-thttp://www.life.hu/sztarok/20170109-emma-stone-beegett-a-golden-globe-dijatadon.htmlNincs is annál kellemetlenebb, amikor az ember lánya a világ egyik leghíresebb rendezvényén, mindenki szeme láttára kerül kínos helyzetbe. Emma Stone arcán is látszott, hogy ha tehetné, most inkább elsüllyedne a föld alá. TV + Sztárok--Návai Anikó miatt jutott ki Vajna Timi a Golden Globe-ra http://www.life.hu/sztarok/20170109-navai-anikonak-koszonheti-vajna-timi-a-golden-globe-jegyeket.htmlA legnagyobb eseményekre meghívó nélkül nem lehet bejutni. Szerencsére Timi baráti körében akadt egy hölgy, akinek segítségével részt vehettek a világ egyik legizgalmasabb rendezvényén. TV + SztárokOrigoHavas Henrik: "Engem már nem lehet megvenni"http://www.life.hu/sztarok/20170109-havas-henrik-keresete-bevetelerol-vallott-az-ismert-musorvezeto.htmlA napokban több olyan hír is napvilágra került, melyek szerint Kálmán Olga után újabb műsorvezető hagyja ott az ATV-t, és a Hír TV-hez igazol. Ezt hamar cáfolták. TV + SztárokOrigoDombóvári Vanda felmondott http://www.life.hu/sztarok/20170109-dombovari-vanda-otthagyja-az-rtl-klubot-maris-uj-munkaja-van.htmlA 42 éves műsorvezető végleg otthagyta a kereskedelmi csatornát. Mint kiderült, már új munkát is kapott. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huKovács Kati ezért "utálja" Koncz Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-botrany-kovacs-kati-es-koncz-zsuzsa-ezert-nincsenek-joban.htmlBár eddig senki sem tudott arról, hogy Kovács Kati milyen súlyos sérelmeket őriz, nemrég a Teszári Nórának adott interjújában őszintén mesélt az érzéseiről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.