Facebook Havas Henrik Gesztesi Károly beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly megkapta büntetését az ittas vezetés miatt, lassan feledésbe merülne a csúnya eset. Havas Henrik azonban úgy döntött, hogy most mondja el a véleményét. 

Havas a Bors pár nappal ezelőtti cikkére reagált, amiben azt írják, hogy Gesztesi brutális mennyiségű alkoholt ivott a balesete előtt. Havas Henrik posztját változtatás nélkül közöljük:

„2000 környékén, amikor az egész ország a Heti Hetest nézte, akkor egy cég felajánlotta, hogy bizonyos ideig ad nekem egy Ferrarit – csak úgy. Pontosabban nem csak úgy, hanem hogy azzal járjam a várost, az országot, fellendítve ezzel a cég forgalmát. És akkor én nem kértem a Ferrarit. Azt mondtam, nem illik hozzám. Az igaz, hogy sztárnak sztár vagyok, de amire igazán büszke vagyok, az a szerénységem! Úgy éreztem, hogy nekem egyszerűen nem állna jól egy Ferrari.
Na mármost, a Gesztesi Karcsi elvette feleségül Liptai Claudiát. Így utólag már nem sértődhet meg azon, ha azt mondom, hogy ez nem volt jó ötlet. Mert mi lett volna, ha beleélem magam abba a Ferrariba, és egyszer csak elveszik?
Bánatomban alkoholmámorba menekültem volna, és lehet, hogy én is tökrészegen szétgázoltam volna egy rideg járdaszegélyt. Szegény Karcsi! A pohár után nyúlt.
Nem kellett volna se nősülni, se inni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.